Alles Mag Weg

Alles Mag Weg

Alles mag en kan verkocht worden via het internet, maar waar komt alles vandaan? We duiken in de wereld van online veilinghuizen en betreden unieke locaties, op zoek naar waardevolle spullen om te verkopen.

Afleveringen

8 afleveringen

Raf en Koen, de goedlachse broers van Belga Veilingen, moeten een verzameling koekoeksklokken taxeren, bestaande uit meer dan 300 stuks. Kimbo en Kevin van Openbare Verkopen hebben de handen vol met het uitpakken van retourgoederen van Amazon, op zoek naar unieke veilingitems. De eigenaar van een fietsenwinkel schakelt dan weer veilinghuis Vavato in om een faillissement te voorkomen.
Benne moet zijn platenwinkel sluiten en roept de hulp in van Openbare Verkopen om zijn inboedel te verkopen. Het magazijn van Veilbalie staat vol met exclusieve wijnflessen. Michael, Igor en Bart dromen al van de mogelijke opbrengst van deze wijncollectie. Koen en Raf van Belga Veilingen gaan intussen het appartement van een overledene inventariseren voor een online veiling.
Kimbo en Joost organiseren een verkoop van gemeentemateriaal in Middelkerke, waarbij onder andere de verdwaalpalen van op het strand onder de online hamer gaan. Michael en Igor van Veilbalie zijn druk bezig met een oude pastorijwoning in Dikkele. Karmen en Joram helpen ondertussen Sem Naessens, de zoon van, om een deel van zijn auto- en motorverzameling te veilen.

Aflevering 4

Kevin en Kimbo worden naar Kortrijk gestuurd om een failliete seksbioscoop te inventariseren. In het magazijn van Vavato ligt een stock van meer dan 20.000 horloges van Rodania die Yannic zal proberen te verkopen. Koen en Raf gaan ondertussen op ontdekking in een oud herenhuis in Putte om de inboedel te taxeren voor een online verkoop.

Aflevering 5

Yannic en Preben proberen via een online veiling een nieuwe thuis te vinden voor 25 paarden. Voor Michaël is het een emotionele dag. Hij mag de inboedel van het appartement van zijn oma verkopen en hierbij komen veel jeugdherinneringen naar boven. Koen en Raf proberen dan weer een deal te sluiten met de eigenaar van tien Citroën oldtimers.
Yannic en Jeroen mogen een discotheek in Antwerpen gaan kavelen. In zijn jonge jaren heeft Yannic er veel tijd doorgebracht. Koen en Raf hebben een geweldige deal binnengehaald: ze mogen een grote horecazaak in Sint-Truiden veilen. Michaël, Igor en Bart zijn bij een klant waar ze uit zijn hele huis spullen mogen kiezen om vervolgens voor eigen rekening te verkopen.
Koen en Raf zijn in hun nopjes omdat ze de inboedel van een bakkerij mogen verkopen. Yannic en Preben trekken naar een hotel in Brugge. Niet om er te overnachten, maar om de volledige inboedel te veilen. Met pijn in het hart beslist de eigenares van een drankenhandel om na 117 jaar de familiezaak te sluiten. Cedric en Koen gaan naar Ternat om de klus te klaren.

Aflevering 8

Koen en Raf gaan langs bij een juwelier die zijn zaak sluit. Yannic trekt naar Aalst, waar de stad overtollige spullen zoals auto's en brandweerwagens wil verkopen. Samen met Cedric gaat Yannic ook op verkenning naar de oude bedrijfsterreinen van Frederic Laeremans (Superbeton). Ze willen bepalen welke items nog verkocht kunnen worden voordat alles wordt gesloopt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.