Een Huis Vol

Een Huis Vol

Een blik op het dagelijkse leven van enkele extreem grote, Nederlandse gezinnen. Hoe gaan zij om met kleine en grote uitdagingen? En hoe krijgen ze alles gedaan?

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 7

Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel afscheid doet oma Imelda een belangrijk verzoek aan Jay, wat hem flink aan het denken zet. Bij de familie Nagelkerke staat er een dagje langs het hockeyveld op het programma.

Aflevering 8

Bij de Buddenbrucks is het tijd voor liefde. Rob en Thaila besluiten voor de allereerste keer samen een weekendje weg te gaan, zonder de kinderen.

Aflevering 9

De familie Buddenbruck overweegt een verhuis naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse huizen wel berekend zijn op deze invasie? Na het prangende verzoek van zijn moeder besluit Jay zich te gaan verdiepen in de wondere wereld van het online daten.

Aflevering 10

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en wanneer dit allemaal samengevoegd wordt tot een diner, zorgt dit voor een bijzonder geheel. Het leven van Rob en Thaila staat dag in dag uit volledig in het teken van de kinderen, maar vandaag draait alles volledig om de liefde.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.