Alloo met Jambers

Alloo met Jambers

Docureeks waarin Luk Alloo reportagemaker Paul Jambers portretteert.

Afleveringen

4 afleveringen

Alloo bezoekt verschillende locaties die belangrijk zijn geweest in het leven van Paul Jambers. Hun roadtrip leidt hen naar de VRT-gebouwen, waar Paul zijn carrière samen met Martine Tanghe startte. De twee trekken ook naar de filmschool het RITS, waar Paul volgens professor Etienne Vermeersch meteen wist wat hij wilde bereiken in zijn leven.
Luk Alloo keert terug naar de roots van Paul Jambers. In de gemeente Hoboken, waar alles begon, bezoeken ze Pauls ouderlijk huis. Hij blikt er terug op zijn kinderjaren en op zijn ambitie om uit te breken en het beter te doen dan zijn eigen ouders. Paul duikt ook in zijn persoonlijk archief en legt uit waarom hij alles maniakaal bijhoudt.
Luk Alloo rijdt samen met Paul Jambers naar hotel De Dikke Van Dale in Sluis, waar Paul in 1991 een brainstormweekend organiseerde om de opstart van zijn legendarische reeks 'Jambers' voor te bereiden. Alle oud-medewerkers zijn aanwezig en halen de gekste herinneringen op. Spraakmakend is het gesprek in de auto, waarin Paul een lans breekt voor beter taalgebruik.
Luk Alloo volgt Paul Jambers en Pascale Naessens op de grote boekenbeurs van London. Meteen wordt duidelijk dat de internationale carrière van Pascale vorm krijgt. In Londen interviewt Alloo Jambers over de liefde. Paul bezoekt ook zijn oud productiehuis De Televisiefabriek, waar hij tien jaar lang tientallen programma's heeft geproduceerd. En ook in deze laatste aflevering bespreekt hij een aantal van zijn drukst bekeken Jambers-reportages.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.