André Hazes: Crossroads

André Hazes: Crossroads

Hét verhaal van André Hazes, die op een kruispunt staat in zijn leven. Zijn burn-out, verslavingen en liefdesperikelen... het komt allemaal aan bod. André Hazes zoals u hem nog nooit eerder zag.

Afleveringen

5 afleveringen

Aflevering 1

We volgen André tijdens de coronacrisis en het opnieuw opstarten van zijn activiteiten. Voor de pandemie uitbrak zat zijn privéleven in een dal, maar zijn succes als artiest piekte. André zag het verschil niet meer tussen de artiest en zichzelf als vader. Door corona en het wegvallen van de optredens krijgt hij de kans om de balans in zijn leven terug te vinden.

Aflevering 2

Het eerste optreden blijkt ondanks de stress bij André een groot succes, maar thuis ontploft de bom. Nadat hij Monique drie maanden eerder ten huwelijk vroeg, wordt de verloving verbroken. De media en het publiek zijn hard voor André, zeker wanneer hij een nummer uitbrengt met als thema: 'de breuk'. André komt weer in contact met zijn moeder Rachel en vindt een nieuwe liefde.

Aflevering 3

De heftige weken in zijn privéleven hebben ervoor gezorgd dat hij alles minder leuk vindt, maar na een korte break is André klaar voor een drukke zomer. Toch blijkt bij het eerste optreden al meteen weer dat hij zijn onzekerheid nog niet de baas is.

Aflevering 4

Na zes weken therapie en een even lange mediastilte komt André Hazes onder toeziend oog van alle pers aan in Nederland. Er blijkt veel meer aan de hand te zijn dan alleen een burn-out. Zijn concerten worden gecanceld en André beslist om voor lange tijd te stoppen met zijn werk. Hij wil van de tijd gebruikmaken om zichzelf te vinden, want eigenlijk heeft hij geen idee wie hij echt is.

Aflevering 5

Er is veel gebeurd de laatste jaren en dan vooral privé. Dat heeft een zware impact gehad. André heeft zijn demonen in de ogen gekeken en gaat op zoek naar zichzelf via therapie, maar ook door te reizen. André leert tijdens zijn tocht om alleen te kunnen zijn. Vroeger was hij nooit alleen, maar wel altijd eenzaam.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.