André Hazes: The Next Chapter

André Hazes: The Next Chapter

Nederlandse documentairereeks (2023) van Cheeru Mampaey waarin zanger André Hazes op de voet wordt gevolgd terwijl hij zijn leven en carrière weer in handen neemt na het overwinnen van zijn verslavingen, vervolg op 'André Hazes: Crossroads'

Afleveringen

3 afleveringen

Na bijna twee jaar afwezigheid voelt André zich stilaan klaar om terug te keren naar het podium. Het gevoel dat hij het beste van zichzelf nog niet heeft kunnen laten zien begint immers aan hem te knagen. Hij heeft voor zichzelf een paar kleine doelen vooropgesteld, maar bij een eerste meeting slaat de angst al meteen toe. Heeft hij alles onderschat?

2. Een Nieuw Hoofdstuk

André werkt samen met zijn nieuw team aan zijn volgende album en werkt toe naar 'Holland Zingt Hazes'. Het wordt zijn eerste grote optreden en dat zorgt voor de nodige spanning. Gelukkig wordt hij tijdens het eerste concert extra ondersteund door zijn team van Spaanse therapeuten. Het concert is een mijlpaal voor André, want voor het eerst ooit betreedt hij nuchter het podium.

3. De Terugkeer

André en zijn gezin gaan op vakantie naar Amerika. De relatie met zowel Monique als zijn zoon is beter dan ooit. De tijd die ze samen spenderen is dan ook erg waardevol. Met Ahoy in het vooruitzicht wordt het steeds drukker en staat André weer vaker op het podium, maar desondanks is er ook tijd voor rust en vader-zoontijd met kleine André. De relatie met zijn moeder bereikt wel een dieptepunt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.