Aspe

Aspe

Herbert Flack in de rol van hoofdinspecteur Pieter Van In, die samen met zijn gedreven team misdaden in en rond Brugge oplost. Gebaseerd op de boeken van Pieter Aspe.

Afleveringen

10 afleveringen

Brugge wordt opgeschrikt door een bomaanslag. Hoofdinspecteur Pieter Van In en inspecteur Guido Versavel ontdekken een internationaal complot van reisorganisatoren en vastgoedmakelaars. Die willen van Brugge een toeristisch Disneyland maken.
Nabij een gerestaureerde boerderij wordt een lijk ontdekt. Van In komt erachter dat de boerderij diende als lustoord voor prominente figuren. Hij komt op het spoor van een uiterst rechtse groepering.
Bij de vooraanstaande juwelier Ludovic Degroof is ingebroken. De dieven hebben niets meegenomen. Ze hebben wel alle juwelen opgelost in een bokaal koningswater. In de kluis hebben ze een brief achtergelaten met daarop een vreemd vierkant.
Pieter Van In krijgt journaliste Saartje Maes over de vloer voor een reportage. Niet alleen in het onderzoek naar de sekte zorgt Saartje voor verwarring, maar ook bij de hoogzwangere Hannelore is haar slanke verschijning een doorn in het oog.
Patrick Claes, een rijke beursmakelaar en wapenverzamelaar, wordt in zijn huis overvallen. De inbrekers plunderen zijn verzameling antieke pistolen en ook een cd-rom waarop zijn zaken met de Russische maffia staan geschreven wordt gestolen.

6. Blauw Bloed

Hannelore Martens is verrast wanneer haar jeugdliefde Valentijn Heydens na jaren om haar hulp vraagt omdat zijn vader wordt bedreigd. Wanneer die kort daarop wordt vermoord, ontdekt van In dat Valentijn Hannelore als alibi heeft gebruikt.

7. Dood Tij

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand. Hij werd tot aan zijn nek ingegraven in het zand en heeft een rubberen SM-speeltje in zijn mond. Pieter van Ins onderzoek brengt hem naar vrienden met wie Minne de avond ervoor op stap was.

8. Zoenoffer

De Spaanse premier staat op het punt om Brugge te bezoeken. Wanneer een man door twee Spanjaarden wordt vermoord, ontdekt Pieter van In dat de ETA bezig is met het beramen van een aanslag.

9. Vagevuur

Pieter Van In onderzoekt de vondst van een pink op het parkeerterrein van het Concertgebouw. Tegelijkertijd doet hij onderzoek naar een home- en carjacking bij Paul Verfaille. Pieter ontdekt dat de zaken met elkaar in verbinding staan.
Tijdens een prestigieus huwelijksfeest wordt de bruidegom vermoord. Van In, een van de genodigden op het feest, wordt beschuldigd van verkrachting en komt daardoor zelfs in de gevangenis terecht.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.