Beestig

Beestig

Dierenarts Joshua geeft in 'Beestig' tips en tricks om zo goed mogelijk voor je huisdier te zorgen. Hij klopt aan bij bekende dierenvrienden zoals Sam De Bruyn en Kim Van Oncen.

Afleveringen

8 afleveringen

Dierenarts Joshua geeft tips en tricks voor al wie goed voor zijn huisdier wil zorgen. Hij klopt aan bij nieuwe, bekende dierenvrienden en bezoekt in '1 Jaar Later' de families die hij koppelde aan een huisdier.
Joshua gaat vandaag onder meer langs bij cowgirl Maxine, de dochter van Paul Michiels, waar hij een spoedcursus rodeorijden krijgt. 'Beestig' brengt ook een bezoekje aan de hond van Miss België Celine Van Ouytsel.
Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.
Een hond met een wel heel speciale hobby, dat wil Joshua wel eens zien. Hij gaat fietsen met hondje Trixie en haar baasjes. Bovendien trekt Joshua naar de woning van een 'bekend huisdier'. Deze keer ontmoet hij Dorien Reynaert, waar Maurice, de berner sennenhond de koning te rijk is. Verder worden de paarden van Tania verwend met een coole speeltuin.
In Perfect Match 1 jaar later keert Joshua terug naar Lut en Erik waar adoptiehond Donna een nieuwe thuis kreeg. Gaat alles goed of kunnen ze nog tips gebruiken? Verder gaan we langs bij Sprotje, een kat waar Joshua een bijzondere band mee heeft. En in Ten Huize Van maken we kennis met Waf, de hond van Kürt Rogiers.
Een schildpad met twee hoofden? Joshua maakt kennis met Kianga, de siamese landschildpad van Rony. Verder worden Kimmy en Sky, de honden van Ann en Patrick verwend met een cool pretpark. En Joshua ontmoet ook de 'Kampioenen'-dieren van Danni Heylen.
Vorig jaar stelde Karin trots haar bijzonder huisdier voor: kameel Big Iwan. Eén jaar later neemt Joshua een kijkje hoe het met hen gaat. Er wacht hem een grote verrassing! Verder maken we kennis met een echte politiehond. Barry is de trouwe viervoeter en collega van Andy Peelman. Bovendien verwelkomen Dieter en Nathalie een kitten, de kleine Matisse voelt zich meteen thuis.
De katten van Lauren worden verwend met een coole speelmuur. Verder gaat Joshua langs bij Camille Dhont, waar haar kat Moustache het hoogste lied zingt. En deze keer maakt Joshua ook kennis met bijzonder koelbloedige dieren.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.