Bel-Air

Bel-Air

Reboot van 'The Fresh Prince of Bel-Air', een van de populairste sitcoms aller tijden, waarin met een dramatische blik wordt gekeken naar de gecompliceerde reis die Will maakt van de straten van West Philadelphia naar de omheinde huizen van Bel-Air.

Afleveringen

10 afleveringen

Na zijn aanvaring met Lou, streeft Will ernaar om compleet onafhankelijk te zijn van de familie Banks. Ashley viert haar dertiende verjaardag.
Will neemt afstand van het Bel-Air-basketbalteam en vindt dankzij enkele nieuwe vrienden uit South LA nieuwe kansen in de liefde en in de sport.
Will doet zijn uiterste best om Ashley te helpen nadat haar favoriete leerkracht ontslagen werd. Carlton belandt in een lastige positie.
Na het protest wordt Will geschorst uit het Bel-Air-basketbalteam. Hij vraagt toestemming aan Phil om zich aan te sluiten bij een ander team. Carlton moet de gevolgen van het protest onder ogen zien.
Will vindt zijn draai niet in zijn nieuw basketbalteam. Op Bel-Air Academy wordt hij intussen wel genomineerd voor een prijs en dat zorgt voor spanning tussen hem en Carlton.
Phil organiseert de familiereünie van de familie Banks en Carlton doet zijn uiterste best om indruk te maken op zijn vader. Will overweegt intussen om de nominatie aan te nemen.
Externe factoren beletten Carlton en Will om zich goed voor te bereiden op de Founder's Award.
Will ontdekt de waarheid over de afwezigheid van zijn teamgenoot en stelt hierdoor zijn toekomst in vraag. Met Carlton gaat het intussen van kwaad naar erger.
Will neemt Phil in vertrouwen over de schokkende informatie die hij ontdekt heeft over Doc en Zenith. Carlton raakt verstrikt in zijn eigen web van leugens.
De familie Banks komt samen voor de uitreiking van de Founder's Award. Will neemt een verrassende beslissing over zijn toekomst.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.