Blind Getrouwd UK

Blind Getrouwd UK

Een team van deskundigen koppelt Britse singles aan elkaar die vervolgens met elkaar trouwen. Wie zegt volmondig 'ja' op het einde van het experiment?

Afleveringen

30 afleveringen

Een nieuwe groep singles legt hun lot in handen van experten Paul C. Brunson, Mel Schilling en Charlene Douglas, in de hoop op het vinden van eeuwige liefde. Vooraleer het eerste koppel in het huwelijksbootje mag treden, komen alle bruiden en bruidegommen samen voor een spetterend vrijgezellenfeest.
De volgende twee koppels treden in het huwelijksbootje. Terwijl één bruid meer krijgt dan waarop ze had gehoopt, dreigt een overbezorgde vriend van een van de bruidegommen zijn huwelijksdag te bederven.
Terwijl het avontuur voor sommigen nog moet beginnen, vertrekken de eerste vier gehuwde koppels al op huwelijksreis. Sommigen groeien onder een stralende zon al gauw naar elkaar toe, terwijl andere koppels al voor enkele uitdagingen komen te staan.
Twee nieuwe koppels ontmoeten elkaar aan het altaar. Een van de bruidegommen heeft meteen een verrassende aankondiging voor zijn kersverse bruid. En een van de bruiden hoopt na twee gestrande huwelijken eindelijk de man van haar leven te vinden.
De volgende vier singles stappen vandaag in het huwelijksbootje met een onbekende. Terwijl een van de bruiden de vrouw van haar dromen hoopt te vinden, dreigen de hoge verwachtingen van de andere bruid al meteen een schaduw te werpen over het experiment.
De volgende pasgetrouwde koppels vertrekken naar tropische oorden voor hun huwelijksreis. Terwijl sommige koppels zich amuseren onder de blakende zon, duiken er bij andere koppels al onweerswolken op.
Het experiment gaat een nieuwe fase in. Onder het toeziend oog van experten Paul, Mel en Charlene maken alle koppels zich op voor hun allereerste etentje samen. Op het menu: een tikkeltje drama.
De koppels staan voor de eerste verbintenisceremonie van het experiment. Samen met de experten bespreken ze hun huwelijk, waarna ze een beslissing moeten nemen: blijven ze getrouwd of scheiden hun wegen hier en nu?
Het is tijd voor Yes Week. Vooraleer de koppels starten met de oefeningen die de experten voor hen hebben samengesteld, nemen ze hun intrek in het appartement waar ze de komende tijd zullen samenwonen. Voor van de heren start deze nieuwe fase van het experiment in mineur; zijn kersverse vrouw heeft tijd nodig om alles op een rijtje te zetten en te beslissen of ze getrouwd wil blijven.
Iedereen maakt zich op voor het tweede etentje samen. Voor twee van de heren begint de avond echter in mineur, want zij moeten alleen opdraven. Vervolgens zorgt de Honesty Box voor opschudding en dat zal iedereen geweten hebben.

Aflevering 11

De koppels bespreken de ups en downs in hun huwelijk met experten Mel, Paul en Charlene. Vervolgens is het tijd voor een nieuwe verbintenisceremonie. Wie blijft er getrouwd en wie beslist om een punt te zetten achter het experiment?

Aflevering 12

Er luiden opnieuw huwelijksklokken, want twee nieuwe koppels treden toe tot het experiment: Johnathan & Sophie en Matt & Gemma. Terwijl bij het ene koppel de vonken er meteen vanaf spatten, lijkt de andere bruidegom plots te twijfelen.

Aflevering 13

De twee nieuwste koppels vertrekken op huwelijksreis. Terwijl ze genieten van zon, zee en strand, proberen ze elkaar beter te leren kennen. Al lijkt dat bij het ene koppel heel wat vlotter te gaan dan bij het andere. De andere koppels krijgen intussen opdrachten van de experten om de intimiteit in hun huwelijk te stimuleren.

Aflevering 14

Het is tijd voor het derde etentje. De koppels zijn verbaasd wanneer nieuwkomers Gemma & Matt en Sophie & Johnathan onverwachts hun opwachting maken. Reeds gesmede vriendschappen komen bovendien onder druk te staan wanneer er ruzie ontstaat binnen de groep.
De koppels bevinden zich intussen halverwege hun avontuur. Experten Paul, Mel en Charlene drukken enkele van hen met de neus op de feiten en geven hen advies over hoe ze hun huwelijk meer kans op slagen kunnen geven. Ook de huwelijken van de nieuwste koppels worden voor het eerst onder de loep genomen.
De koppels krijgen oefeningen van de experten om de onderlinge communicatie te verbeteren en om hen te leren zich open te stellen voor hun partners. Een opmerking van Johnathan zorgt voor spanningen en een van de bruiden dreigt het experiment definitief te verlaten.
De koppels trekken er samen op uit voor een weekendje op het platteland. Een onschuldig spelletje dreigt de ontspannen sfeer echter al gauw te doen omslaan. Bovendien lijkt een van de heren het wel heel goed te kunnen vinden met een dame met wie hij niet getrouwd is.
De recente gebeurtenissen zinderen nog na en twee huwelijken dreigen inmiddels op de klippen te lopen. Op het volgende etentje samen zorgt een mededeling van een van de heren bovendien voor nog meer spanningen binnen de groep.
Het is tijd voor de voorlaatste verbintenisceremonie en de experten maken van de gelegenheid gebruik om de dramatische gebeurtenissen op het weekendje met de groep te bespreken. Vervolgens staan de koppels opnieuw voor de beslissing: blijven ze getrouwd of zetten ze een punt achter het avontuur?
Het is tijd voor enkele koppels om kennis te maken met de schoonfamilies. Zo krijgen ze een blik op de leefwereld van hun partners en krijgen ze een glimp op hun mogelijke toekomst. Maar dit verloopt niet bij iedereen even vlot en sommigen krijgen heel wat kritiek van de schoonfamilie naar het hoofd geslingerd.
De koppels komen opnieuw samen voor een etentje, maar de goede sfeer dreigt om te slaan wanneer de anonieme brieven enkele ongemakkelijke waarheden aan de oppervlakte brengen. En terwijl George en Adrian hun vriendschap proberen te herstellen, doet eens schokkende bekentenis van Jordan Chanita twijfelen aan hun toekomst samen.
Jordan krijgt een uitbrander van formaat wanneer Chanita hem meeneemt naar haar thuisstad Derby. Zoe en Jenna raken het inmiddels niet eens over waar ze zouden gaan samenwonen eenmaal het experiment voorbij is. En Adrian krijgt harde woorden te slikken van de ouders van Thomas.
Whitney, Kasia en April nemen hun geliefden mee naar hun thuisstad om er kennis te maken met vrienden en familie. Kwame krijgt het hard te verduren tijdens zijn ontmoeting met de trouwe zussen van Kasia. Tijdens een avondje uit komt de vete tussen Thomas en de vrouwen tot ontploffing.
De koppels maken zich op voor de laatste verbintenisceremonie. Meteen dus ook hun laatste kans om feedback te vragen aan de experten. Wie blijft er getrouwd en wie zet er hier en nu een punt achter zijn of haar huwelijk?
De koppels gaan voor de laatste keer op date. Zullen ze de tijd gebruiken om terug en vooruit te blikken op hun huwelijk en plannen te maken voor de toekomst of nemen sluimerende frustraties de bovenhand? Eén koppel is alvast op een kruispunt in hun huwelijk beland en staat voor een moeilijke beslissing.
De koppels maken zich klaar voor hun laatste etentje samen. Hoewel er nog maar een handvol koppels overblijft, verloopt de avond allesbehalve rustig. Het Honesty Box-spel onthult enkele ongemakkelijke waarheden en Thomas en Adrian doen een schokkende mededeling.
Met de laatste geloften in aantocht nemen sommige koppels de tijd om vrienden en familie op te zoeken en hun relatie onder de loep te nemen. Vervolgens is reeds voor drie koppels het grote moment aangebroken. Blijven ze getrouwd en gaan ze samen de toekomst tegemoet? Of zeggen ze hun huwelijk vaarwel?
Ook voor de resterende koppels is het belangrijkste moment van het experiment aangebroken. Blijven ze getrouwd en gaan ze de toekomst samen tegemoet? Of zetten ze hier en nu een punt achter hun huwelijk en gaan ze opnieuw als vrijgezel door het leven?
Het is tijd voor een reünie. Wie arriveert er als koppel en wie daagt er alleen op? Een laatste Honesty Box-spel van de experten zorgt voor een verrassende twist.
Samen met de experten blikken alle deelnemers nog een laatste keer terug op hun avontuur. Bij sommigen is het een moment van zelfreflectie en worden er plannen gesmeed voor de toekomst, bij anderen gaat het drama gewoon verder. Bij het bekijken van de verschillende trouwvideo's, houdt bijna niemand het droog.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.