Blind Getrouwd: Australië

Blind Getrouwd: Australië

Een team van deskundigen koppelt singles aan elkaar die vervolgens met elkaar trouwen. Wie zegt volmondig 'ja' op het einde van het experiment?

Afleveringen

14 afleveringen

De eerste twee koppels treden in het huwelijk: Lyndall & Cam en Bronte & Harrison. Lyndall maakt kennis met Cameron en het duo lijkt meteen een 'match made in heaven'. Voor Bronte verandert de start van een mooi liefdesverhaal al snel in de hel wanneer ze ontdekt dat haar kersverse echtgenoot Harrison er mogelijks nog een geheime vriendin op nahoudt.
Terwijl Lyndall & Cameron en Bronte & Harrison op huwelijksreis vertrekken, treden twee nieuwe koppels in het huwelijksbootje: Sandy & Dan en Claire & Jesse. Sandy heeft nog nooit een relatie gehad of met iemand samengewoond. Ze groeide op in een conservatieve Indiase familie waar ze haar beslissingen vooral baseerde op wat haar ouders of de gemeenschap wilden.
Terwijl de eerste vier koppels genieten van hun huwelijksreis, treden twee nieuwe koppels in het huwelijksbootje: Thanee & Ollie en Janelle & Adam. Thanee en Ollie, de jongste deelnemers van dit seizoen, zijn de oppervlakkigheden van het moderne daten beu en hebben zich daarom tot de experts gewend voor hulp.
Terwijl twee nieuwe koppels - Caitlin & Shannon en Alyssa & Duncan - het experiment betreden en genieten van een prachtige huwelijksceremonie, genieten de andere koppels nog volop van de huwelijksreis. Terwijl de meeste koppels naar elkaar toegroeien, verschijnen er bij andere koppels donderwolken in het paradijs. Twee bruiden besluiten hun romantisch uitje zelfs vervroegd af te breken.
De laatste twee koppels treden in het huwelijk. Melissa en Melinda blijken meteen twee totaal verschillende bruiden te zijn met uiteenlopende verwachtingen over de eerste huwelijksnacht. Zal Melissa haar prins op het witte paard vinden met Josh, een vader van twee kinderen? En vindt Melinda haar gelijke in ondernemer Layton?
Na alle huwelijksreizen vol hoogte- en dieptepunten bereiden de koppels zich voor op het eerste etentje van het experiment. Terwijl Bronte en Harrison een wapenstilstand afkondigen, blijft het tussen Jesse en Claire van kwaad naar erger gaan. Zij arriveren afzonderlijk.
Het is tijd voor de koppels om de volgende stap in hun relatie te zetten: samenwonen. Terwijl de andere koppels hun intrek nemen in hun nieuwe huis, krijgen Bronte en Harrison een stevige ruzie, waarna Harrison alleen zijn intrek neemt in een appartement. De volgende ochtend starten de experten met Confessions Week. Een emotionele Alyssa heeft schokkend nieuws voor Duncan.
Een nachtelijke confrontatie doet het experiment op z'n grondvesten daveren: Jesse beschuldigt Claire ervan stiekeme telefoontjes te plegen met Adam. De relatie van Melissa en Josh belandt in een neerwaartse spiraal wanneer het libido van Melissa te hoog blijkt voor Josh. Hij krijgt steeds meer het gevoel dat hij voor haar niets meer is dan een seksspeeltje.
Met de ups en downs en alle uitdagingen uit Confessions Week achter zich, bereiden de koppels zich voor op de eerste verbintenisceremonie. De koppels ontmoeten elkaar en de experts, en onthullen of ze al dan niet getrouwd blijven.
De eerste verbintenisceremonie en de explosieve onthullingen die werden gedaan zinderen bij iedereen nog na. Seksuologe Alessandra Rampolla zet de kandidaten aan het werk met workshops rond intimiteit en terwijl sommige koppels hiermee naar elkaar toegroeien, lijkt het andere koppels nog verder uit elkaar te drijven.
De opdrachten rond intimiteit dwingen de koppels om hun fysieke en emotionele grenzen verder te verkennen. Terwijl het Harrison en Bronte dichter bij elkaar brengt en ook Jesse en Claire zich meer dan ooit verbonden voelen, gaat het tussen Melinda en Layton op en af en raken Shannon en Caitlin steeds meer van elkaar vervreemd.
Het is tijd voor het tweede etentje. De spanning stijgt wanneer aan het licht komt dat Claire en Lyndall Shannon tijdens het weekend met een mysterieuze vrouw en een kind zagen. En ook Adam en Janelle zorgen voor controverse.
De koppels staan voor de tweede verbintenisceremonie in het experiment: blijven ze getrouwd of zetten ze hier en nu een punt achter hun huwelijk?
Twee gloednieuwe koppels stappen in het experiment en in het huwelijksbootje: Rupert & Evelyn en Tayla & Hugo. Bij Rupert en Evelyn ontstaan er al meteen frustraties langs de kant van Evelyn wanneer Rupert extreem last krijgt van zenuwen en stottert tijdens de geloften.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.