Blind Getrouwd UK

Blind Getrouwd UK

Een team van deskundigen koppelt Britse singles aan elkaar die vervolgens met elkaar trouwen. Wie zegt volmondig 'ja' op het einde van het experiment?

Afleveringen

10 afleveringen

Aflevering 1

De singles vieren hun laatste avond als vrijgezel met een spetterend vrijgezellenfeest. En ze krijgen meteen een verrassing van formaat.

Aflevering 2

De grote dag breekt aan voor enkele koppels. Hoe zullen ze reageren wanneer ze hun partner aan het altaar ontmoeten?

Aflevering 3

De volgende fase van het experiment biedt zich aan voor de eerste vier koppels: zij vertrekken op huwelijksreis. Sommige koppels groeien al snel naar elkaar toe, terwijl bij anderen de twijfel toeslaat.

Aflevering 4

Twee nieuwe koppels treden in het huwelijk. Bij één van hen lijken de verschillen al meteen onoverbrugbaar.

Aflevering 5

De laatste twee koppels treden in het huwelijksbootje. Bij één van hen is er niet meteen een klik.

Aflevering 6

Voor vier koppels is het tijd voor de huwelijksreis. En terwijl er bij sommigen al romantiek in de lucht hangt, is de vonk bij anderen duidelijk nog niet overgesprongen. Eén van de koppels bevindt zich zelfs al in woelig water.

Aflevering 7

De huwelijksreis zit erop en dus staan de koppels voor een nieuwe stap in hun huwelijk: samenwonen. Op het eerste etentje maken ze bovendien kennis met alle andere koppels.

Aflevering 8

In de verbintenisceremonie gaan experten Mel Schilling, Paul C. Brunson en Charlene Douglas na hoe het met de huwelijken gesteld is. Een verrassende onthulling stuurt een schokgolf doorheen de groep.

Aflevering 9

De 'Yes Week' brengt sommige koppels dichter bij elkaar, terwijl andere huwelijken hierdoor onder spanning komen te staan. Bij één van de koppels dreigt een ultimatum voor een breuk te zorgen.

Aflevering 10

Enkele onverwachte gasten zorgen voor spanningen tijdens het tweede etentje samen. Eén van de koppels heeft bovendien een eerste zware aanvaring, terwijl een andere bruid haar toekomst in vraag begint te stellen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.