BV Darts

BV Darts

Bekende Vlamingen scherpen de pijlen en gaan de strijd met elkaar aan. Wie gooit zonder verpinken een 'one hundred and eighty' en kroont zich in de finale tot BV-darter van het land?

Afleveringen

11 afleveringen

In een toernooisysteem zullen Tourist LeMC, Hans Van Alphen, Francesco Planckaert, Maksim Stojanac, Riadh Bahri, Pascal Braeckman, Flor Decleir, Jamie-Lee Six, Saartje Vandendriessche, Elke Clijsters, Omar Souidi en Zuhal Demir uitmaken wie Andy Peelman opvolgt als beste bekende darter van land.
Francesco 'De Waalse Pijl' Planckaert, Omar 'Bull's Eye Dandy' Souidi en Pascal 'The Bulldozer' Braeckman nemen het tegen elkaar op in poule 2 van de eerste voorronde. Slagen goede vrienden Pascal en Francesco erin de de hypercompetitieve `Bull's Eye Dandy? naar huis te spelen? De drie BV-darters trakteren de uitzinnige supporters in ieder geval op een plottwist van jewelste.
Zuhal 'Dynamite' Demir, Flor 'The Wizard' Decleir en Elke 'Sporty Spice' Clijsters kruisen voor een uitzinnig publiek de pijlen in poule 3 van de eerste voorronde.
In poule 4 van de eerste voorronde maken Riadh 'Thunderbird' Bahri, Hans 'The Spartan' Van Alphen en Tourist 'Samurai' LeMC hun opwachting aan het bord.
Pascal 'The Bulldozer' Braeckman, Maksim 'Mad Maks' Stojanac, Elke 'Sporty Spice' Clijsters en Tourist 'Samurai' LeMC nemen het tegen elkaar op in de eerste poulewedstrijd van de tweede voorronde.
In de tweede poulewedstrijd van de tweede voorronde mikken Zuhal Demir, Hans van Alphen, Jamie-Lee Six en Omar Souidi op de gevreesde dubbels. Een polsblessure bezorgt Omar Souidi helaas ├ęchte troubles. Double fun dan weer tijdens de partijvergaderingen van de N-VA. Trainen gaat beter met twee, en dus sleurt Zuhal Demir tijdens de pauzes partijvoorzitter Bart De Wever voor het dartbord.
Francesco Planckaert, Hans Van Alphen, Tourist LeMC, Maksim Stojanac, Elke Clijsters en Jamie-Lee Six spelen in een minicompetitie tegen elkaar.
Tijdens de tweede matchday van de BV League halen 'The final six' alles uit de kast om elkaar te verpletteren en zo te klimmen in de ranking. Die wordt door een aantal verrassende en spannende matches flink door elkaar geschud.
Francesco Planckaert, Hans Van Alphen, Tourist LeMC, Maksim Stojanac, Elke Clijsters en Jamie-Lee Six spelen in een minicompetitie tegen elkaar. Voor ze hun pijlen scherpen snuiven Maksim Stojanac, Toursist LeMC en Elke Clijsters de sfeer op tijdens het Belgian Darts Open toernooi. De BV Darters supporteren voor hun coach Kim `The Hurricane? Huybrechts.
Elke Clijsters, Jamie-Lee Six, Hans van Alphen, Tourist LeMC, Maksim Stojanac en Francesco Planckaert smijten zich - en hun pijlen - een laatste keer in de strijd voor een finaleplaats in BV Darts.
Francesco Planckaert, Maksim Stojanac, Tourist LeMC en Hans van Alphen vechten het uit in een bloedstollende en verrassende finale-aflevering van BV Darts.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.