BV Darts

BV Darts

Bekende Vlamingen scherpen de pijlen en gaan de strijd met elkaar aan. Wie gooit zonder verpinken een 'one hundred and eighty' en kroont zich in de finale tot BV-darter van het land?

Afleveringen

6 afleveringen

Jinnih Beels, Kamal Kharmach en Andy Peelman nemen het tegen elkaar op in de eerste voorronde van BV Darts. Ze begonnen enkele maanden geleden aan dit grote avontuur, nu zal duidelijk worden of hun urenlange trainingen vruchten afwerpen. Ze werden bovendien extra gecoacht door de nummer twee van België: Kim Huybrechts.
In de tweede voorronde nemen Thibault Christiaensen, Olivier Deschacht en Kenji Gooris het tegen elkaar op. Welke twee spelers schoppen het tot in de halve finales? De op het eerste gezicht nonchalante Thibault, positivo Kenji of competitiebeest Olivier?
In de laatste voorronde kruisen Vincent Fierens, Hannelore Simoens en Celine Van Ouytsel de pijltjes. De wedstrijden worden van professioneel sportcommentaar voorzien door sportjournalist Matthias De Vlieger en Kim Huybrechts.
Andy Peelman, Olivier Deschacht en Vincent Fierens schakelen een versnelling hoger in de eerste halve finale van BV Darts.
In de tweede halve finale zijn er nog drie gretige gegadigden voor de twee overgebleven finaleplaatsen. Hannelore Simoens, Kenji Gooris en Kamal Kharmach trainden de voorbije weken ook op de gevreesde dubbels met coach Kim Huybrechts. Ook zij starten nu hun wedstrijden vanaf 301 punten. Die aangepaste regels zorgen voor extra zenuwen en frustratie bij de halve finalisten.
De vier finalisten Olivier Deschacht, Kenji Gooris, Kamal Kharmach en Andy Peelman zijn nog één wedstrijd verwijderd van de grote finale. Welke BV kroont zich tot dartskampioen van deze eerste editie?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.