Beste Kijkers

Beste Kijkers

Dé video van de week gemist, waar iedereen over praat? Zoek niet langer! Nathalie Meskens geeft in Beste Kijkers een overzicht van de gekste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten.

12 afleveringen

Deze zomer was hij 47 dagen onafgebroken op televisie te zien, en op woensdag 3 september vormt Karl Vannieuwkerke in in Beste Kijkers met tv-maniak Sven De Ridder een goed team. Tine Embrechts wordt bijgestaan door de Kempense diva Natalia, die vanaf vrijdag 5 september 2014 wekenlang in de jury van The Voice Kids zetelt.
Speelse panelshow waarin Nathalie Meskens en haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder - elke week geflankeerd door een andere BV- terugblikken op de meest grappige, ontroerende, bijzondere en opvallende fragmenten van de voorbije televisieweek.
Tine Embrechts vormt vandaag een team met Kürt Rogiers en Sven De Ridder laat samen met Cath Luyten de tv-fragmenten op zich afkomen.
Tine Embrechts vormt vandaag een team met Urbanus en Sven De Ridder laat samen met Mathias Coppens de tv-fragmenten op zich afkomen.
Tine Embrechts vormt vandaag een team met Jonas Van Geel en Sven De Ridder bundelt de krachten met Jelle Cleymans om de titel van ‘beste kijkers’ binnen te rijven.
Tine Embrechts vormt vandaag een team met Guga Baul en Sven De Ridder bundelt de krachten met Sean Dhondt om de titel van ‘beste kijkers’ binnen te rijven.
Tine Embrechts bundelt de krachten met Evi Hanssen om de titel van ‘beste kijkers’ binnen te rijven, en Sven De Ridder rekent op Gert Verhulst om de girl power te verslaan.
Tine Embrechtst vormt vandaag een team met Bart Cannaerts en Sven De Ridder bundelt de krachten met Niels Destadsbader om de titel van ‘beste kijkers’ binnen te rijven. In de spelronde ‘Waar kijken ze naar’ maken de broers Coppens hun entree. Staf en Mathias vleien zich neer in de zetel, laten de televisieprogramma’s op zich afkomen en geven ondertussen ongezouten commentaar.
Eline De Munck en Adriaan Van den Hoof zijn vanavond de sparring partners van Sven De Ridder en Tine Embrechts. Beide duo’s analyseren met een kwinkslag de grappige, ontroerende en opmerkelijke tv-fragmenten uit binnen- en buitenland die gastvrouw Nathalie Meskens serveert en verpakt in vijf spelrondes. Het duo dat tijdens de speelse test de meeste punten verzamelt, mag zich de Beste Kijkers noemen.
Karen Damen en Christoff zijn op woensdag 12 november 2014 de sparring partners van Sven De Ridder en Tine Embrechts. Beide duo’s analyseren met een kwinkslag de grappigste, ontroerendste en strafste beelden van de afgelopen televisieweek. Het duo dat tijdens de speelse test de meeste punten verzamelt, krijgt voor één avond de titel van Beste Kijkers. In de spelronde ‘Waar kijken ze naar?’ maken Adil El Arbi en Bilall Fallah hun entree. Deze jonge cineasten hebben net hun langspeelfilm Image uit. Ze nestelen zich bij Beste Kijkers in de zetel, laten de televisieprogramma’s op zich afkomen en geven ondertussen commentaar. Welke programma’s ze bekijken, moeten de duo’s Karen Damen & Sven De Ridder en Christoff & Tine Embrechts zien te achterhalen.
Sven De Ridder beleeft zonder meer een hoogdag, want hij vormt in de 12de aflevering van Beste Kijkers een team met zijn idool Ben Crabbé. Of zij opgewassen zijn tegen de girl power van Tine Embrechts en Safety First-actrice Ruth Beeckmans zal evenwel moeten blijken.
Beste Kijkers sluit het seizoen in schoonheid en met veel charisma af, want Astrid Bryan en Jan Mulder zijn de hoofdgasten. Tine Embrechts eist de populaire voetbalanalist op en Sven De Ridder vormt wat graag een team met Astrid Bryan. Beide duo’s analyseren met een kwinkslag de grappigste, ontroerendste en strafste beelden van de afgelopen televisieweek en proberen ondertussen de titel van Beste Kijkers binnen te rijven.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.