Chicago Fire

Chicago Fire

De brandweermannen, de reddingsteams en het verplegend personeel van Chicago Firehouse 51 zetten telkens weer hun leven op het spel om anderen te helpen.

Afleveringen

4 afleveringen

9. Double Red

Mouch, Gallo, Ritter en Mackey melden zich aan voor een training. Een nare klap op het hoofd bezorgt Casey helse pijnen.

10. One Crazy Shift

Firehouse 51 gaat op zoek naar de oorzaak van enkele verdachte branden. Ondertussen gaat het de verkeerde kant op met Casey en probeert Mouch zijn langverwachte droom waar te maken.

11. A Couple Hundred Degrees

Een nieuwe rekruut met banden met de CFD stelt het geduld van Severide danig op de proef. Violet ontvangt een briefje van een mysterieuze afzender. Samen met Brett start ze een zoektocht naar de schrijver ervan.

12. Natural Born Firefighter

Terwijl Mouch een spectaculaire redding uitvoert, zijn alle ogen gericht op de mysterieuze man die meehielp bij de redding van zijn buurman. Casey maakt zich zorgen over zijn toekomst bij de brandweerkazerne.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.