Curious

Curious

In Curious laat TAGMAG taboeloos jongeren aan het woord die meer vertellen over enkele seks- en drugstopics waar we eerder nog niet echt dieper op zijn ingegaan.

Afleveringen

5 afleveringen

In deze aflevering komt Maximiliaan de ins en outs van het beruchte social mediaplatform OnlyFans te weten met behulp van enkele Vlaamse OnlyFans creators.
In deze aflevering gaat Maximiliaan op bezoek bij 2 Vlaamse camgirls. Bij camming gaan jongens en meisjes zich tegen betaling uitkleden en spelen ze met zichzelf.
In deze aflevering verdiept Maximiliaan zich in de wereld van sugardating. Hij gaat op pad met suikerneeftjes en -nichtjes om erachter te komen hoeveel ze verdienen, hoe ver ze (zouden) gaan en wat hun familie vindt van hun bijverdienste.

4. Catfishing

In deze aflevering komt Maximiliaan erachter hoe makkelijk je een online 'fake' profiel kunt aanmaken en daarmee mensen kan misleiden. Maar wat drijft die catfishers?
In deze aflevering gaat Maximiliaan op zoek naar de effecten van cannabis. Is het een onschuldige softdrug of een opstapje naar meer en zwaardere drugs?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.