Kameleon

Kameleon

Vier jeugdvrienden proberen te ontsnappen uit de wijk in Antwerpen waar ze zijn opgegroeid. Een wijk waar kansen niet talrijk zijn en waar heel wat jongeren kiezen voor de 'get rich fast'-optie van drugscriminaliteit. Daaraan ontsnappen blijkt niet zo evident te zijn.

Afleveringen

10 afleveringen

Maak kennis met Chris en zijn vrienden Blackson, Kofi en Tina én de wijk het Kiel. Chris wil acteren en heeft een belangrijke casting maar die loopt minder goed dan gehoopt.
Chris moet vanaf nu thuis ook financieel z'n steentje bijdragen en dat heeft invloed op z'n acteerambities. Een bezoekje van de vier vrienden aan de strandbar heeft grote gevolgen.

3. Binnenweg

Chris, Kofi en Blackson moeten Murat een aanzienlijk bedrag om diens auto weer op te lappen. Tijdens een avondje uit vinden ze dé perfecte oplosssing voor dat probleem.

4. Fissa

De 'Kameleons' willen een "fissa" organiseren in de hoop dat ze hierdoor van hun financiële problemen verlost raken. Maar dat blijkt toch moeilijker dan gedacht ....

5. Bryan MG

De fissa is een gigantisch succes. Kofie en Blackson vinden er hun passie terwijl Chris het gevoel heeft dat zijn passie eerder "on hold" staat.

6. Caesar

Chris neemt een drastische beslissing uit eigenbelang. Hij raakt verstrikt in een web van leugens terwijl Kofi het ene succes na het andere boekt. Tina moet vechten voor haar dochter.

7. Dakloze

Chris moet open kaart spelen met z'n vrienden. De vriendschap tussen de Kameleons komt hierdoor onder druk te staan. Het egoïsme van Chris zorgt voor een nieuwe, financiële uitdaging.

8. Wagwaan

Blackson regelt de geldproblemen op zijn manier. Chris moet omgaan met de gevolgen van zijn daden en komt hierdoor helemaal alleen te staan. Tina krijgt slecht nieuws en gaat in op Blackson's voorstel.

9. Monty

Het Kiel blijft verweesd achter na het grote drama. Chris beslist om een "normaal" en volwassen leven te leiden. De plooien tussen hem en z'n vrienden worden beetje bij beetje glad gestreken.

10. Loop

De Kameleons hebben elkaar teruggevonden en bouwen elk op hun eigen manier aan hun toekomst. Ook Chris lijkt z'n weg nu echt te vinden maar de jeugdjaren van de Kameleons lijken nu wel defintief voorbij.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.