De Drone School

De Drone School

Show waarbij zes kinderen de kans krijgen om een drone-opleiding op kindermaat te volgen

Afleveringen

6 afleveringen

De zes kandidaten Evy, Nova, Silke, Senne, Jasper en Mathijs ontmoeten elkaar voor de eerste keer bij eKart in Gent. Daar ontvangen ze hun eigen drone, gepimpt in hun uitgekozen kleur en een gepersonaliseerd pilotenpak. Nathan gaat meteen met hen aan de slag en leert hen alvast enkele tips en tricks.
De kinderen maken zich klaar voor hun eerste dronevlucht. Het plezier is van korte duur wanneer ze hun eerste proef moeten afleggen. Nathan geeft meer uitleg bij de picodrone, de kleinste drone uit de speelgoedwinkel.
De zes toekomstige piloten vliegen voor de eerste keer in openlucht. Daarnaast krijgen ze hun tweede vliegproef: in een tactisch spel moet elke kandidaat in een zwembadje landen. Nathan geeft meer uitleg bij de Phantom DJI, een drone uitgerust met een camera.
De zes kinderen hebben ondertussen hun drone al beter onder controle. Ze maken zich klaar voor hun volgende proef: slalommen tussen de werkplaatsen van de mama en papa. Nathan toont wat je moet doen wanneer je drone ergens vast zit en hij demonstreert de Sky Hero-drone.
De kinderen maken zich klaar voor hun volgende proef maar Kaztaar Nathan heeft een verassing in petto: de kinderen moeten samenwerken en in duo de proef afwerken. Nathan stelt een nieuwe drone voor aan de kijkers: Falcon 8, de enige echte inspectiedrone.
In de laatste aflevering wordt de kampioen van De Drone School gekroond. Daarvoor moeten de zes kinderen het tegen elkaar opnemen in een echte dronerace.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.