De Kraak

De Kraak

Het begon allemaal 3 jaar geleden voor Jeremy Peeters. Toen hij samen met enkele professionele oplichters verantwoordelijk was voor een ongeziene bankoverval die hij mee mogelijk maakte dankzij zijn hackertalenten. Dit is zijn verhaal.

Afleveringen

8 afleveringen

Het begon allemaal 3 jaar geleden voor Jeremy Peeters. Toen hij samen met enkele professionele oplichters verantwoordelijk was voor een ongeziene bankoverval die hij mee mogelijk maakte dankzij zijn hackertalenten. Dit is zijn verhaal.
Jeremy Peeters wordt het nieuwe lid van de bende, wiens baas Alidor Van Praet is. Alidors voormalige rechterhand Andy wordt vervangen door Jeremy. Jeremy's taak is om te infiltreren in een beveiligingsbedrijf.
Jeremy weet belangrijke gegevens van het beveiligingsbedrijf te stelen. Het IT-genie Andy keert terug als lid van de bende. Ze scharen zich achter het plan om een cyberaanval te plegen die hen enkele honderden miljoenen euro's kan opleveren.
De bende bevindt zich in Frankfurt en gebruikt een paar trucjes om een bank te infiltreren door zich voor te doen als een bouwbedrijf. Een plan dat niet altijd van een leien dakje verloopt en waarvoor Alidor Jeremy inschakelt.
Jeremy wordt onder druk gezet en vertelt over Kurt Dietrich, die informatie heeft over de Swift Terminal, en veiligheidschef Philip Daum. Alidor en de bende willen beide mannen als lokaas gebruiken om de bank binnen te komen.
Met de hulp van Philip Daum betreden Alidor en zijn bende de bank. Een gijzelingsvideo dwingt Daum alle alarmsystemen uit te schakelen. Jeremy zorgt voor de camera's. Ook de tweede handlanger, Kurt Dietrich, wordt door Alidor onder druk gezet.
In eerste instantie lijkt het dat de bankoverval is gelukt, maar dan ontdekt Alidor dat het gestolen geld verdwenen is. Hij vermoedt dat Jeremy erachter zit. Souleymane waarschuwt Jeremy dat Alidor hem thuis in Antwerpen zal opzoeken.
Alle leden van Alidors bende zullen voor de rechtbank worden berecht voor Jeremy's getuigenis en videobewijs. Er wordt nog gezocht naar Souleymane en Ada. Jeremy vraagt aan zijn grootvader om een brief te bezorgen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.