Deadwood

Deadwood

In de Black Hills Indian Cession is de stad Deadwood een nederzetting die de verdragsverplichting schendt. Een gewelddadige en onbeschaafde uithoek die criminelen en ondernemers, ex-soldaten, afpersers, Chinese arbeiders, prostituees, stadsmensen en huurmoordenaars aantrekt.

Afleveringen

12 afleveringen

Na zijn laatste rechtsdaad als Montana marshal, verhuist Seth Bullock naar het goudmijnkamp van Deadwood om een ijzerwarenwinkel te beginnen.
Als blijkt dat 'struikrovers' mogelijk een rol speelden in het bloedbad, is Swearengen geïnteresseerd in de gezondheid van de enige overlevende.
Swearengen krijgt concurrentie op gokgebied in de vorm van Cy Tolliver, Madame Joanie Stubbs en Eddie Sawyer.
Swearengen vertelt Farnum dat hij de Garretconcessie moet terugkopen; Alma vraagt Calamity Jane en Hickok om hulp; Bullock vervangt Hickok.
Swearengen verander de Gem in een rechtszaal voor een moordzaak. Jane heeft teveel gedronken dus Trixie moet Alma helpen met het kind van Metz.
Bullock ondervindt weerstand als hij een moordenaar voor het gerecht wil slepen; Swearengen dwingt maar Farnum wil Alma en Trixie niet in de gaten houden.
Na de opsporing van een moordenaar, keert Bullock als een veranderd man naar Deadwood terug. Utter moet afscheid nemen van een gesneuvelde vriend.
Deadwood is opgelucht over het kostbare vaccin dat arriveert en het bericht van een mogelijk verdrag met de Sioux-indianen.
Met de annexatie op touw roept Swearengen iedereen bijeen om een informeel bestuur op te zetten. Bullock en Alma bespreken Ellsworth, en meer.
Vanwege een opiumdiefstal moet Swearengen dezelfde taal spreken als zijn leverancier en daar blijft het niet bij.
Alma's vader komt uit New York om haar te 'helpen' met haar commissie. Swearengen gaat akkoord met Adams om hem te ontdoen van zijn justitiële problemen.
Het Amerikaanse leger onder generaal Crook is er en dus de aanleiding voor een optocht; Farnum en Tolliver hopen er een slaatje uit te slaan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.