Déjà Vu - Alles is Voorbestemd

Déjà Vu - Alles is Voorbestemd

Sinds Eva hem heeft verlaten, heeft het leven geen zin meer. Tot Halim per toeval een bedrijf ontdekt dat hem in de mogelijkheid stelt om terug te keren in de tijd. Hij aarzelt niet en probeert zijn relatie te redden.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Schok

Halim Alami besluit een reis te boeken om z'n relatie met zijn grote liefde Eva te redden. Hun relatie is namelijk in het slop geraakt. De geboekte reis bij bureau Reset blijkt wel heel ongebruikelijk.

2. Ontkenning

Halim en PJ halen hun eerste grote klant binnen. Halim's broer, Samir, herstellende alcoholverslaafde en probleemgeval, hervalt. PJ haalt een nieuwe partner binnen om het team te versterken. Dat alles zet de relatie met Eva onder zware druk.

3. Woede

Halim wil weten met wie en waarom Eva hem bedrogen heeft. In alle staten besluit hij om Reset te gebruiken om de aankoop van hun huis te vermijden. Hij besluit om deze keer wel op de avances van Marie Declerck in te gaan.
Halim heeft het moeilijk dat Eva haar ambitie richt op het strijkorkest en dit ten koste van alles vooropstelt. Hij wordt achterdochtig. Ondertussen probeert PJ te bewijzen dat Nova Estate corrupt is.

5. Verdriet

Halim wil nog een ultieme keer terug in de tijd om al z'n geliefden te redden en ineens ook een financiële slag te slaan. Z'n voorzorgen om Eva op andere gedachten te brengen lijken onmogelijk.

6. Aanvaarding

Halim stapt uit het advocatenkantoor om zich alleen te richten op z'n gezin. Hij wordt obsessief en verstikt Eva. Dit drijft hem tot wanhoop.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.