Onderhuids

Onderhuids

Een jonge plastische chirurge wil levens veranderen onder de vleugels van de geniale Dr. Pierre Van den Heuvel. Met haar nieuwe collega's blijkt het niet meteen een 'match', al broedt er wel snel een fysieke liefde voor Pierres zoon Olivier.

Afleveringen

8 afleveringen

De ambitieuze Dr. Nisrine Iravani wil haar baas, de geniale plastische chirurg Pierre Van den Heuvel, meteen bewijzen wat ze waard is. Pornoacteur Bob hoopt met een ingreep zijn carrière naar ongekende hoogtes te schieten.

2. Pokertox

3 weken na de dramatische afloop op Nisrine's eerste werkdag loopt haar proefcontract af. Zeker nu Dr. Stan de kliniek wil restylen tot een exclusieve beautykliniek ziet het er niet goed uit voor haar toekomst binnen Clinique Boutique.
Acteur Jan Schepens wil een nek_ en facelift om zijn carrière een nieuwe wending te geven. Stan heeft een tv-ploeg geregeld om het te filmen. Dit leidt tot grote stress in het OK met bloed aan het scalpel van Nisrine tot gevolg.

4. Temptation

Nisrines ambitie om moeilijke operaties te doen, wordt op de proef gesteld wanneer een meisje vraagt om te helpen bij een 'Catfish'. An-Sophie heeft iets op te biechten bij Olivier, wat zijn relatie met Stan bemoeilijkt.

5. Scarface

Tot ieders verbazing komt Stan na de zware aanvaring met Olivier gewoon werken. Nisrine wordt door een patiënt geconfronteerd met haar donker verleden. Elodie probeert het bad karma uit de kliniek te bannen.

6. Fuckbuddies

Na het vertrek van Stan kunnen Olivier en Nisrine de drukte in de kliniek nauwelijks bolwerken. Een tweeling die niet meer op elkaar wil lijken zoekt hulp bij hen. An-Sophie hoopt op een wilde nacht met haar kersverse fuckbuddy.

7. E! Laura

Oliviers leven komt nog meer onder druk te staan nu ook An-Sophie de kliniek definitief wil verlaten. Dit tot groot plezier van kwelduivel Pierre. Een meisje dat zwaar gepest wordt komt bij Nisrine op consultatie.
De kliniek moet sluiten, maar maakt zich toch klaar voor een uitzonderlijke operatie. Nisrine probeert haar leven terug op te pikken en heeft een date met een advocaat.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.