Dora the Explorer

Dora the Explorer

Kijk naar Dora en doe mee! Dora is een vrolijk, ondernemend meisje dat graag met haar onafscheidelijke aapje Boots de jungle in trekt op ontdekkingsreis. En jij kan mee!

26 afleveringen

Dora en Boots moeten hun bosvrienden op weg naar huis waarschuwen dat er een onweerswolk hun kant op komt. Onderweg stoppen ze de onweerswolk door te zingen.

2. Snel Tico!

Boots is verheugd dat er een speelgoedbrandweerwagen met de post komt. Wanneer het pakket arriveert, is de doos leeg. Het blijkt dat het verloren is dus hij, Dora en Tico moeten het terughalen voordat Zwieber het doet.
Dora en Boots vinden een magische stok en willen zijn magische kracht onthullen.
Een puzzeltovenaar mist een stukje: zijn toverstaf. Het is aan Dora en Boots om hem te helpen het te vinden, zodat hij zijn magie kan uitvoeren.
Boots verliest zijn nieuwe piepende badspeeltje. Hij en Dora starten de zoektocht.
Rojo, de brandweerwagen, nodigt Dora en Boots uit om zijn eerste reddingsmissie te volbrengen: een kitten redden die vastzit in een grote boom.
Door een vogel is Kaart verdwaald en is het aan Boots en Dora om hun vriend te redden.

8. Moederdag

Dora en Boots moeten ingrediënten voor Mama verzamelen om haar speciale moederdagtaart te bakken: 10 bananen, 6 noten en 1 stuk chocolade.
Dora, Boots, Isa, Benny en Tico vormen een voetbalteam, genaamd de Gouden Onderzoekers, en spelen tegen de grote dinosaurussen.
Het is vandaag kerstavond en Dora en Boots willen naar de Noordpool om een cadeautje aan de Kerstman te bezorgen.
Dora en Boots spelen doktertje, waar ze een aantal van hun vrienden helpen met verschillende gezondheidsproblemen, terwijl ze ze lolly's en stickers geven.
Cowgirl Dora en Cowboy Boots rijden met hun trouwe vriend Pinto de pony door het wilde westen om Cowboykoekjes bij Benny in zijn schuur te bezorgen.
Dora en Boots ontmoeten Leon, een leeuw met talent voor jongleren en eenwieleren, en helpen hem bij het circus.
Dora en Boots moeten op het carnaval 10 gele kaartjes verdienen om de grote prijs te winnen: een grote piñata met speciale prijzen erin.
Niets maakt de knorrige oude trol blij, behalve drie dingen: een paarse petuniabloem, vuurwerk en vliegende paarden. Dora en Boots willen al die dingen vinden die hem gelukkig maken, zodat hij een vrolijke dans kan uitvoeren.
Dora en Boots bezorgen een brief aan Zwieber. Onderweg bezorgen ze Tico, Isa en Benny brieven met verschillende verrassingen.
Kaart vindt een magische cape die hem superkrachten geeft op de hoogste berg. Nu als Superkaart moet hij Dora en Boots terug naar huis leiden, zodat Mama en Papa hen een superverrassing kunnen laten zien.
Dora heeft een geheim: ze heeft het geprobeerd en geprobeerd, maar heeft de klimrekken nooit overwonnen.
Dora, Boots en hun vrienden leiden een parade om muziekinstrumenten te bevrijden.
Speel mee verstoppertje met Dora en haar vrienden om de grote trofee te winnen.

21. Klik!

Dora en Boots doen mee aan een fotowedstrijd waarbij ze foto's van wilde dieren moeten maken om te winnen.
Vandaag is het Pasen en Dora en Boots zoeken naar paaseieren met confetti en prijzen erin.
De Super Spion wijst Dora en Boots een aantal spionagegadgets toe en een missie om te voltooien om Isa te waarschuwen dat Zwieber haar speciale cupcakes gaat stelen.

24. Schooldier

Boots is op bezoek bij Dora op school, als ze merken dat de hamster van de klas wordt vermist! Dora en Boots moeten hem gaan redden.
Dora en Boots moeten uitzoeken wiens verjaardag het is als ze een mysterieuze verjaardagsballon voorbij zien vliegen. Ze komen samen met al hun vrienden en volgen het om erachter te komen wie het verjaardagsfeestje geeft.
Dora en Boots moeten een baby eendje, dat op magische wijze tot leven is gekomen in hun kleurboek, terugbrengen naar zijn familie.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.