Ex On The Beach UK

Ex On The Beach UK

Acht single mannen en vrouwen vertrekken op droomreis waarbij ze hopen dat de vonk tussen hen overspringt. Wat ze niet weten, is dat hun exen ook van de partij zijn.

Afleveringen

10 afleveringen

10 Singles ontmoeten elkaar op het strand, maar met de schokkende komst van een een elfde persoon ziet een ex-koppel elkaar voor het eerst sinds het uit is terug. Is het liefde op het eerste gezicht of wordt het helemaal niets?
Wendale wil uitleg van zijn Grote Spijt, Emily; Charlie's hoofd draait dol en op het strand staat weer een ex die wanhopig graag weer wat wil.
De Tablet Of Terror schokt de villa door een geheime ontmoeting te onthullen. Er hangt romantiek in de lucht voor Grant en de strijd om Nads begint.
De beslissende fase gaat in voor de voormalige stellen. Ze worden op een romantisch tripje gestuurd, maar brengt het ze weer bij elkaar of eindigt het in tranen?
In een schokkende eliminatie wordt een van de One That Got Away-stellen naar huis gestuurd. Vervolgens arriveert er een nieuwe, sexy verschijning in de villa en spoelt er een boze ex aan die er niet op uit is om het goed te maken.
Is Charlie charmant genoeg om z'n twee boze exen (en Nads) voor zich te winnen? Chloe laat zich leiden door haar onzekerheid en de positie van drie mensen in de villa is in gevaar.
De villa moet omgaan met een schokkende driedubbele eliminatie. Het gaat niet lekker tussen Nads & Charlie, terwijl Jay & Tasha steeds closer worden en Chloe van gedachten verandert over Ozzie, maar is het al te laat?
Chloe gaat van de ene driehoeksverhouding naar de andere, Nadia wordt aangenaam verrast en er is een explosieve dubbele eliminatie waardoor één stel hun breekpunt bereikt.
Ozzies driehoeksverhouding komt dramatisch tot een einde, een maf ongeluk schokt de villa en Charlie moet een belangrijke beslissing nemen.
De villa reageert geschokt op het vertrek van een OG, beschermen Charlies charmes hem tegen nog meer problemen en een emotionele finale zorgt onverwacht voor gebroken harten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.