Fair Trade

Fair Trade

Twee ooit heel idealistische agenten zijn in hun carrière steeds verder buiten de lijntjes beginnen kleuren. Zijn ze nog agenten, of ondertussen eerder criminelen?

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 4

Robin is ervan overtuigd dat Bob Martens achter de ontvoering van Lissa zit. Ze vraagt Paternoster om hulp, maar die wil daar wat voor in ruil. Maar dan krijgt ze onverwacht een tip van Frank Slaets. Nadia Camus meldt Bob Martens dat ze niet langer zijn advocate wil zijn. Dat had ze echter beter niet gedaan.

Aflevering 5

Patrick Paternoster wil een Russische bende helpen om een grote lading drugs uit te halen. Dan duikt plots Bob Martens op. Hij stelt Paternoster voor om samen te werken. Paternoster beseft dat hij geen keuze heeft. Olga Martens is uit op wraak. Ze wil Robin liquideren en liefst zo snel mogelijk.

Aflevering 6

Wally Wilson heeft dringend geld nodig. Hij wil bemiddelen tussen de Russen en Paternoster in ruil voor een stevige commissie. Commissaris Frank Slaets doorziet Wally's plannen en ziet zijn kans schoon om hem te betrappen op corruptie. Wally wordt geschorst.

Aflevering 7

Wally Wilson heeft zijn verslavingen niet meer onder controle. Robin heeft steeds minder vat op hem. Paternoster is door Wally's schuld 4 miljoen armer. Hij zint op wraak, maar zal zich moeten haasten want ook de Russen willen afrekenen met Wally. Ze sturen een huurmoordenaar op hem af.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.