Fair Trade

Fair Trade

Twee ooit heel idealistische agenten zijn in hun carrière steeds verder buiten de lijntjes beginnen kleuren. Zijn ze nog agenten, of ondertussen eerder criminelen?

Afleveringen

6 afleveringen

Robin De Rover wordt overgeplaatst van de Cel Drugs naar Agressie. Ze zoekt opnieuw toenadering tot Patrick Paternoster. Ze vraagt zijn hulp om de moordenaar van haar vriend en collega op te sporen.
Met de gokverslaving van Dirk Somers gaat het van kwaad naar erger. Hij wordt chanteerbaar. Ivan Kozlov verneemt dat Paternoster de politie tipt. Hij zet Vanka onder druk.
Louba, de dochter van Ivan Kozlov, is uit op wraak. Dimitri Kremer biedt haar prompt zijn diensten aan. Paternoster wil nog een laatste grote slag slaan door een grote partij cocaïne uit te halen in de haven.
Paternoster zoekt Bob Martens op in zijn schuiladres. Die doet hem een dubieus voorstel. Mila Kozlova denkt te weten wie haar vader vermoordde. Ze zoekt de confrontatie op.
Het conflict tussen Paternoster en Bob Martens escaleert. Robin onderzoekt de moord op Mila Kozlova en doet daarbij andermaal beroep op Paternoster.
Paternoster en Robin delen nu een groot geheim. Paternoster is de nieuwe zaakvoerder van de Rainbow Club en het casino, maar al snel duiken er problemen op.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.