Familie Gillis: Massa is kassa

Familie Gillis: Massa is kassa

De Nederlandse miljonairsfamilie Gillis, onder leiding van pater familias Peter Gillis, biedt ons een kijkje in hun leven en de dagdagelijkse werking van hun vakantieparken in Nederland en Vlaanderen.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 6

Peter neemt de hele familie op sleeptouw voor een nieuwe fotoshoot. Nieuwe vriendin Wendy is intussen al behoorlijk ingeburgerd en daarom mag ook zij deze keer mee op de foto. En omdat de nieuwkomer in de Gillis-clan zo goed aanvaard is, vindt Peter het tijd om haar voor te stellen aan zijn eeuwige beste vrienden, Mieke en Johnny, die op hun beurt een behoorlijke verrassing hebben.

Aflevering 7

Peter en Wendy hebben grootse plannen: ze willen zo snel mogelijk verhuizen naar Villa Ganzenpas, maar voor het zover is, moet er nog wel het een en ander aan hun nieuwe stulpje gebeuren. Dus trekken ze met z'n tweeën naar de tegelboer, waar vooral Wendy een uitgesproken mening blijkt te hebben. Mark steekt de handen uit de mouwen op vakantiepark De Berckt.

Aflevering 8

De laatste rechte lijn naar de officiële verhuis van Peter en Wendy. En het is Mark die alle verantwoordelijkheden op zijn bordje krijgt: op de dag van de waarheid moet hij het komen en gaan van een leger interieurspecialisten, verhuizers en schoonmakers managen. Uiteraard onder het toeziend oog van zijn vader. Ruud houdt zich liever ver weg van al dat verhuisplezier.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.