Fatal Attraction

Fatal Attraction

Het leven van de getrouwde Dan dreigt compleet te ontsporen na een spannend avontuurtje met de hartstochtelijke Alex. Tv-bewerking van de gelijknamige kaskraker uit 1987.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Pilot

Vijftien jaar nadat hij gearresteerd werd voor de moord op Alex Forrest, wordt Dan Gallagher voorwaardelijk vrijgelaten. Hij neemt meteen contact op met zijn vervreemde dochter Ellen en is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen. In het verleden drijft een verpletterende nederlaag Dan ertoe om voor het eerst contact te zoeken met Alex.
Zijn passioneel avontuurtje met Alex draait anders uit dan gedacht voor Dan, wanneer duidelijk wordt dat ze heel andere plannen met hem heeft dan ze liet uitschijnen. In het heden moeten vrienden en familie wennen aan de terugkeer van Dan in hun leven. Ellen praat erover met haar therapeut.
Dan neemt contact op met zijn ex-vrouw Beth. Samen met Mike start hij bovendien een zoektocht naar bewijsmateriaal om zijn onschuld te bewijzen. Hun onderzoek leidt hen tot bij Broker.
Terwijl de familie zich probeert te settelen in hun nieuwe woonst, leidt Beth potentiële kopers rond in hun vorige huis. Ondertussen kan ze zich niet ontdoen van het gevoel dat er iets niet pluis is in haar huwelijk. En net dan slaat de tragedie toe.

5. Medial Woman

Na de dramatische gebeurtenis besluit Dan zijn affaire met Alex op te biechten aan Beth. Alex gaat intussen steeds driester te werk. In zijn zoektocht naar de waarheid neemt Dan contact op met een oud-collega.

6. The Dillingers

De wereld van Dan stort in wanneer hij gearresteerd wordt voor de moord op Alex. Hij richt zich tot een onverwachte bondgenoot voor hulp.

7. Best Friends

Dan bereidt zijn nieuw proces voor en deelt zijn gevonden informatie met de mensen die het meest geraakt werden door zijn eerdere veroordeling.

8. Caregiving

Zowel in het heden als in het verleden moet Dan de gevolgen van zijn daden onder ogen zien. Hij heeft bovendien slecht nieuws voor Ellen: de rechter heeft zijn aanvraag tot beroep afgewezen. Beth en Arthur nodigen Mike en Dan uit voor een brunch en daar komen enkele geheimen aan het licht.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.