Flin & Flo

Flin & Flo

Ridder Flo en zijn groene draak Flin vliegen samen de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken om te verslaan.

Afleveringen

8 afleveringen

9. Draak Fulmo

Flo heeft voor zichzelf een rustig verwendagje ingelast. Dat is tegen de zin van Flin, want die wil met Flo spelen. Aangezien Flin aan zijn oren blijft zagen, vertelt Flo het verhaal van draak Fulmo, in de hoop dat hij hem dan gerust laat.

10. Draak Smoezel

Flin is ziek. Van de dokter moet hij kruidensiroop innemen, maar Flin vindt dat het vies smaakt en weigert het in te nemen. Flo zegt hem dat hij zo niet zal genezen, maar Flin blijft koppig. Daarom vertelt hij hem over draak Smoezel.

11. Slurk en Snork, de tweekoppige draak

Flin oefent zijn vuurspuwen, maar er komen enkel rookwolkjes uit zijn mond. Flo moet er om lachen. Flin is gekwetst en praat niet meer tegen Flo. Flo wil hem op andere gedachten brengen aan de hand van een verhaal over Slurk en Snork.

12. Orelius, de Kabaaldraak

Flin speelt ridder en maakt veel kabaal. Flo probeert een dutje te doen, maar dat lukt natuurlijk niet. Hij vertelt Flin dat hij moet oppassen, want als hij zoveel lawaai blijft maken komt de Kabaaldraak hem misschien wel halen!

13. Bolder, de ongeduldige

Toen hij klein was redde ridder Flo het leven van draak Flin en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Ze reizen samen de wereld rond in Draco, de houten draak die Flo zelf gebouwd heeft, op zoek naar kwaadaardige draken en spannende avonturen.

14. Morfos, de gedaanteverwisselaar

Flo heeft de verkleedkoffer bovengehaald. Samen met Flin verkleedt hij zich in allerlei gekke figuren. Flin vindt verkleden leuk: zo kan hij altijd iemand anders zijn! Flo vertelt dat hij een draak kende die alle gedaantes kon aannemen.

15. De gigantische Kolos

Flin probeert vanalles om groter te worden, zoals aan een stok hangen met gewichten. Dat haalt natuurlijk niks uit, en hij is teleurgesteld. Om hem op te beuren vertelt Flo het verhaal van Knoet, een klein maar dapper draakje.

16. Stygg, de Nachtmerriedraak

Flin heeft nachtmerries over een eng monster. Hij durft niet meer slapen omdat het monster elke keer opnieuw in zijn dromen opduikt. Flo vertelt hem hoe hij de nachtmerries kan stoppen aan de hand van een verhaal over een Nachtmerriedraak.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.