Frasier

Frasier

Frasier trekt naar een nieuwe stad waar hij voor nieuwe uitdagingen komt te staan, nieuwe relaties aangaat en enkele oude dromen waar tracht te maken. Inderdaad, Frasier is terug!

Afleveringen

10 afleveringen

Na Martins dood keert Frasier terug naar Boston voor een college en om zijn zoon Freddy te bezoeken, van wie hij al snel vermoedt dat hij een geheim voor hem verbergt.

2. Moving In

Frasier hoopt de verloren tijd met Freddy in te halen, maar een meningsverschil over waar hij een klein Red Sox-souvenir moet plaatsen, escaleert al snel in een conflict tussen vader en zoon.

3. First Class

Frasier begint een nieuwe carrière aan de universiteit, vastbesloten om serieus genomen te worden als academicus, maar ontdekt dat het niet makkelijk is om te ontsnappen aan een bijna twintig jaar durende carrière als presentator van een talkshow.
Freddy wil zijn vader laten zien dat hij niet "zomaar een brandweerman" is, maar deel uitmaakt van een nobel en zinvol doel en kiest dan de slechtst mogelijke dag om Frasier uit te nodigen op de brandweerkazerne.
Frasier sluit zich aan bij Alan en Olivia als ze lid willen worden van de prestigieuze "Founders' Society" van de universiteit. Ondertussen graaft David in Freddy's persoonlijke leven om een verrassende reden.

6. Blind Date

Eve stemt ermee in om zowel Frasier als Freddy op een blind date te zetten, maar wanneer beide vrouwen op dezelfde avond worden verwacht, beginnen vader en zoon zich tegen elkaar te keren.
Frasier ontdekt dat Freddy achter zijn rug om met Lilith omgaat, wat leidt tot een strijd tussen de twee exen om de genegenheid van hun volwassen zoon.

8. The B Story

Terwijl Frasier de rector van de universiteit probeert te overtuigen om hem de status van hoogleraar te geven, wordt David geconfronteerd met een afschuwelijke, levensverwoestende crisis waar Freddy hem met al zijn hulp doorheen moet slepen: zijn allereerste B.
Als Freddy klaagt dat hij als een kind wordt behandeld, stelt Frasier voor dat hij helpt met wat reparaties in het appartement. Maar raad eens? De dingen worden ingewikkelder!
Op kerstavond probeert Freddy er te zijn voor Frasier, die de dood van Martin verwerkt door een uitbundig feest te geven, en voor Eve, die zich thuis verstopt en haar eigen verlies verwerkt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.