Frutsel

Frutsel

Aflevering van de Vlaamse reeks waarin Joyce vier kids meeneemt om een knutselwerkje te maken. De vtmKzoom-ers krijgen van Christophe, de knutselexpert, te zien hoe het moet. Telkens wordt een bekende Vlaming uitgedaagd om hetzelfde werkje te maken...

Afleveringen

13 afleveringen

Vandaag leren de kids hoe je een vlot kan maken uit plastic flessen. Ook Ian Thomas tracht dit knutselwerkje tot een goed einde te brengen, al wordt het voor hem wel wat moeilijker dan voor de kids!
Vandaag leren de kids hoe je een hoedje uit lappen stof kan maken. Ook Felice tracht dit knutselwerkje tot een goed einde te brengen, al wordt het voor haar wel wat moeilijker dan voor de kids!
Vandaag leren de kids hoe je een jongleerbal en een ventje uit ballonnen kan maken. Ook Bassie tracht dit knutselwerkje tot een goed einde te brengen, al wordt het voor hem wel wat moeilijker dan voor de kids!
Deze week nodigt Joyce Jordi Rottier uit op haar knutselzolder. Professionele knutselaar Christophe leert hen een geheim kastje te maken. Maar Jordi krijgt het natuurlijk extra moeilijk tijdens het knutselen. Benieuwd of hij zijn kastje in elkaar gebokst krijgt!
Deze week toont Jasper Publie - de frontman van 'Bandits' - zich van zijn creatiefste kant. Knutselexpert Christophe leert ons flashy portefeuilles maken uit lege drankbrikken. Maar Joyce is niet helemaal per ongeluk, vergeten om Jaspers fles leeg te maken. Hopelijk lust hij graag chocomelk!
Deze week komt Ralf Mackenbach frutselen! De Nederlandse zanger en Skilz-acteur moet een leuke handpop maken van een oude ovenwant. Dat lijkt een makkie, maar Joyce heeft natuurlijk een paar onaangename verrassingen in petto.
Vandaag komen Maarten en Remko van Familie knutselen bij Joyce. In het echte leven heten de kerels Michael Vroemans en Ward Bal en zijn ze goeie vrienden. Maar ze hebben nog nooit samen geknutseld! Hopelijk komt dat goed, want ze moeten een werk maken uit klei en Joyce maakt het hen natuurlijk weer extra moeilijk.
Vandaag ontvangt Joyce iemand heel bijzonder op haar knutselzolder. En dat is Dany Verstraeten, het nieuwsanker van vtm. We hebben Dany eigenlijk nog nooit zonder pak en das gezien. Maar hopelijk heeft hij toch iets slechtere kleren aangetrokken om te komen knutselen! Want Joyce zal het hem echt niet gemakkelijk maken en er zal onvermijdelijk gemorst worden.
Deze week leert Christophe aan Joyce hoe ze oude meubels weer funky kan maken, met niet meer dan wat oude kranten en een beetje lijm. Zanger en presentator Dean probeert het duo bij te houden. Maar hij begint natuurlijk met een kleine achterstand, want hij krijgt een lastige knutselhandicap. Benieuwd hoe zijn meubels er straks zullen uitzien!
Vandaag leert Christophe aan Joyce hoe je origineel kan stempelen. Met verschillende, kosteloze materialen en een likje verf, stempelen ze een origineel indianenportret. Bekende kop met dienst is Sam Gooris. Die heeft zelf nog jonge kids in huis, dus zou eigenlijk een knutselexpert moeten zijn. Maar Joyce maakt het hem natuurlijk flink lastig!
Deze week komen Anna en Albert uit Familie langs bij Joyce. En Christophe leert hen hoe ze zelf hun droom-idool kunnen maken. Met knipsels uit oude magazines, stellen ze zelf hun ideale superster samen. Maar zelfs Annie en Ray moeten er aan geloven! Benieuwd welke helse trick Joyce deze week uit haar pestknop tovert.
Rick Mackenback komt vandaag langs bij Joyce. Rick is de broer van Ralf, maar je kent hem ook als Oscar uit Skilz. Hij moet een winterse fotohouder knutselen met gips. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, als je niet kan horen, zien of voelen! Benieuwd welke beperking Rick krijgt!
Vandaag knutselt Joyce met de oudste Dalton Sister Laurine. Pro-knutselaar Christopje leert de dames hoe ze een toffe decoratie kunnen maken, voor hun kattenbelletjes. Maar Laurine krijgt het natuurlijk niet gemakkelijk. Misschien moet ze wel knutselen met handboeien aan of met een blinddoek rond?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.