De Sterrenstudio

De Sterrenstudio

Show (2019) waarin kleine sterren in de huid kruipen van hun Studio 100-idool en zich al dansend of zingend uitleven op het podium

Afleveringen

4 afleveringen

Topdanseres Robine en zangtalentje Armine blinken aan de sterrenhemel van De Sterrenstudio. En in het super sterrenspel neemt team rood van sterspeler Laura het op tegen team blauw van sterspeler Robbe.
De Sterrenstudio blinkt, want schattig danseresje Ella en stoere zangeres Aenea schitteren op het podium. In het spannende sterrenspel gaat team rood onder leiding van sterspeler Yenthe de strijd aan met team blauw van sterspeler Matse.
Heel De Sterrenstudio rock-'n-rolt, want swingende danser Yari en vrolijke zangeres Flo shaken en showen op het sterrenpodium. En in het dolle sterrenspel knokt team rood van sterspeler Imein tegen team blauw van sterspeler Matthias.
De Sterrenstudio glinstert en blinkt, want sterdanseres Robin en glunderende zangeres Lotte fonkelen als echte sterren op het podium. En in het coole sterrenspel speelt team rood van sterspeler Luna tegen team blauw van sterspeler Tim.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.