Gestrand op Honeymoon Island

Gestrand op Honeymoon Island

In deze realityshow, die dating en survival combineert, worden acht singles onder een tropische zon met elkaar gematcht, waarna ze aan hun lot worden overgelaten op een onbewoond eiland.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Vandaag start het avontuur voor twee koppels. Wanneer Koen en Eva elkaar zien tijdens hun trouwceremonie, is het meteen liefde op het eerste gezicht. Na een eerlijke babbel op de huwelijksboot, gaat het liefdesduo direct op verkenning op hun onbewoond eiland en komt het besef dat er weinig luxe aanwezig is.

Aflevering 2

De eerste nacht zit erop voor Keith en Maxine. Ze beseffen dat het avontuur zwaarder zal zijn dan eerst gedacht. Tijdens het opstaan ontdekken Koen en Eva dat ze nachtelijk bezoek hadden. Joeri en Sarah stappen in het huwelijksbootje en weten elkaar meteen te charmeren. Ook Bram en Shauni geven elkaar als laatste koppel het jawoord.

Aflevering 3

De bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni slagen er maar niet in om vuur te maken. Koen en Eva vinden een oud vissersnet. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom. De koppels maken verder nog een toilet. Groot is de spanning als er plots een kist voor elk eiland drijft.

Aflevering 4

Keith en Maxine gaan op trektocht in de jungle. Het zoeken van een locatie om te vissen zorgt voor een zware discussie. Bram en Shauni zitten nog steeds zonder vuur. Bovendien zijn ze een deel van hun voedselvoorraad kwijt. Joeri kampt met een negatieve vibe en sleurt Sarah daar onbewust in mee. Koen en Eva spelen kokoksnotengolf. Het liefdesduo bekijkt ook elkaars jeugdfoto's.

Aflevering 5

Hevige regenbuien overspoelen de eilanden van de koppels. Bram en Shauni beseffen dat ze meer rustmomenten moeten inplannen. Sarah wordt meermaals aangenaam verrast op haar verjaardag. Ze mag samen met Joeri op luxedate. Koen en Eva willen graag de volgende stap in hun liefdesavontuur nemen. Keith en Maxine hebben een stevige woordenwisseling.

Aflevering 6

Na hun uitje is de sfeer bij Joeri en Sarah omgeslagen. Ook Koen en Eva krijgen het moeilijk. De discussies over het rantsoeneren van het eten laaien opnieuw op, maar gelukkig komt er afleiding door een kist. Op de luxedate van Bram en Shauni zorgt het bespelen van een gitaar voor betovering. Keith en Maxine gaan op ontdekking op hun eiland en genieten van de natuur en van elkaar.

Aflevering 7

De koppels krijgen te maken met een nacht vol stormweer. Terwijl Maxine de hele situatie gelaten ondergaat, breekt Keith op mentaal vlak. Bij Shauni en Bram trekken de donderwolken moeilijk weg. Een meningsverschil over het eten leidt tot grote frustraties bij Shauni. Eva en Koen zitten nog steeds op een roze wolk, maar hoelang gaat dat nog duren?

Aflevering 8

De koppels genieten van de laatste momenten van hun onvergetelijk avontuur met elkaar. Uiteindelijk moet een belangrijke knoop worden doorgehakt: stappen de liefdesparen opnieuw samen in het huwelijksbootje of gaan bruid en bruidegom elk hun eigen kant uit?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.