Gestrand op Honeymoon Island

Gestrand op Honeymoon Island

In deze realityshow, die dating en survival combineert, worden acht singles onder een tropische zon met elkaar gematcht, waarna ze aan hun lot worden overgelaten op een onbewoond eiland.

Afleveringen

8 afleveringen

Josephine-Charlotte en Sidi geven elkaar als eerste koppel het jawoord. Sidi kan zijn geluk niet op wanneer hij oog in oog staat met zijn Instagram-crush. Aangekomen op hun onbewoond eiland schiet het bruidspaar vrijwel meteen in survivalmodus. Ook Junie en Kenny stappen in het huwelijksbootje. Hoewel hij overdonderd is door haar, vindt Junie niet meteen het pittige kantje dat ze zoekt.
Op hun trouwceremonie is Aaron onder de indruk van Jolien. Het duo beweert volmondig dat ze samen een leuke tijd zullen beleven op hun onbewoond eiland. De eerste ontmoeting tussen Gwenny en Niels daarentegen verloopt wat gespannen. Tijdens de zwemtocht naar hun strand trapt Gwenny bovendien op een zee-egel, wat alleen maar voor extra stress zorgt.
Josephine-Charlotte en Sidi ontdekken de grotten op hun eiland. Na een misselijke nacht voor Junie heeft Kenny maar één doel: vuur maken om beter te kunnen eten. Aaron maakt een speer om te vissen en tijdens een gesprek over het vegetarisme van Jolien komen er bij allebei ergernissen naar boven.
Gwenny en Niels krijgen te maken met een mierenplaag. Terwijl Kenny verliefd begint te worden, krijgt Junie een niet zo evidente opdracht om haar uitbundigheid te temperen. Tijdens het bezoek van een relatietherapeute moet er Josephine-Charlotte iets van het hart. Jolien toont zich dan weer van haar zorgzame kant wanneer een eerste survivaldip frustraties doet opborrelen bij Aaron.
De koppels mogen hun onbewoond eiland verlaten voor een trip. Junie geeft Kenny wat ruimte tijdens het snorkelen, Jolien en Aaron gaan suppen, Niels schildert een portret van Gwenny en Josephine-Charlotte en Sidi gaan een dagje naar de wellness. Op een van de onbewoonde eilanden wordt de gele vlag gehesen. Kan een sessie relatietherapie het tij daar nog keren?
Het liefdesavontuur begint zijn tol te eisen. Junie zit er helemaal door en voert een emotioneel gesprek met Kenny. Josephine-Charlotte kampt met heimwee en lichamelijke vermoeidheid. Sidi biedt een troostende schouder, maar het is vooral de groepsdate die zorgt voor een opkikker.

Aflevering 7

Er spoelt een drijvende winkel aan op de onbewoonde eilanden. Kiezen de koppels voor het broodnodige eten of voor overbodige luxe? Jolien en Aaron hebben daarover duidelijk een tegenstrijdige mening. Sidi komt tot het inzicht dat zijn relatie met Josephine-Charlotte anders verloopt dan verwacht.

Aflevering 8

Terwijl de deelnemers zich voorbereiden op het afscheid van hun eilandleven, naderen de ultieme beslissingsmomenten. Keert iedereen als een koppel terug naar België of eindigen hun wittebroodsweken in Maleisië?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.