Golden Girls

Golden Girls

Bea Arthur, Rue McClanahan, Betty White en Estelle Getty in de rol van vier alleenstaande vrouwen van middelbare leeftijd die een huis - en tevens de ups en downs in hun leven - delen in Miami Beach, Florida.

Afleveringen

18 afleveringen

1. Yes, We Have No Havanas

Blanche en Sophia zijn verwikkeld in een driehoeksverhouding met een oudere Cubaanse sigarenmagnaat.

2. The Days and Nights of Sophia Petrillo

Terwijl Dorothy, Rose en Blanche zich vervelen ligt Sophia in de clinch met de kruidenier om een nectarine en een stuk vlees, dirigeert ze een jazzband en doet ze vrijwilligerswerk in het ziekenhuis.

3. The One That Got Away

Blanche probeert Ham Lushbough het hof te maken, de enige man die haar ooit afwees. Ondertussen gelooft Rose dat ze een UFO over het huis zag vliegen.

4. Yokel Hero

Rose wordt genomineerd voor de St. Olaf Vrouw van het Jaar prijs, terwijl Blanche en Dorothy haar prestaties op haar inschrijfformulier verfraaien.

5. Bang the Drum, Stanley

Wanneer Sophia tijdens een honkbalwedstrijd een bal tegen haar hoofd krijgt, zegt Stan dat ze haar verwondingen moet overdrijven om te proberen er een schikking uit te slepen.

6. Sophia's Wedding - part I

Sophia gaat naar de begrafenis van haar vriendin Esther Weinstock in Brooklyn. Daar confronteert ze Esthers weduwnaar Max, die Sophia de schuld geeft van de mislukking van het oude bedrijf van haar man.

7. Sophia's Wedding - part II

Het pasgetrouwde stel Max en Sophia openen een pizzatent op het strand. Dorothy is aan het roken geslagen.

8. Brother, Can You Spare That Jacket ?

Sophia doneert een oude jas aan een goed doel, niet wetende dat er een winnend kraslot in zit.

9. Scared Straight

Clayton, de broer van Blanche, durft er niet voor uit te komen dat hij homoseksueel is, dus beweert hij dat hij met Rose naar bed is geweest.

10. Stan Takes a Wife

Stan troost Dorothy nadat Sophia met een longontsteking in het ziekenhuis wordt opgenomen. In het ziekenhuis ziet Sophia een kant van Stan die indruk op haar maakt , dus probeert ze te voorkomen dat hij met een andere vrouw trouwt.

11. The Auction

Het dak moet dringend vernieuwd worden, dus smeden de dames een plan. Ze willen een schilderij van Jasper DeKimmel kopen en vervolgens doorverkopen. De schilder heeft nog maar een paar dagen te leven.

12. Blind Date

Blanche maakt een afspraakje met een man zonder te beseffen dat hij blind is.

13. The Impotence of Being Ernest

Rose probeert de bedprestaties van haar vriend op te krikken.

14. Love Me Tender

Dorothy gaat uit met een kleine, kale man met wie ze niets gemeen heeft, behalve een goed seksleven. Ondertussen werpen Rose en Blanche zich op als grote zussen voor twee tienermeisjes.

15. Valentine's Day

De valentijnsdates van de dames hebben hen allemaal laten zitten, dus houden ze een onderonsje met kaastaart en halen ze herinneringen op aan memorabele Valentijnsdagen.

16. Two Rode Together

Dorothy neemt Sophia mee naar Walt Disney World voor wat qualitytime, maar Sophia wil in plaats daarvan in de Space Mountain. Ondertussen werken Rose en Blanche samen aan een kinderboek.

17. You Gotta Have Hope

Rose is ervan overtuigd dat Bob Hope haar echte vader is en dat hij zal aantreden als ceremoniemeester op een liefdadigheidsevent.

18. Fiddler on the Ropes

Sophia krijgt geld in handen dat op een depositorekening moet worden gestort, maar in de plaats daarvan doet ze er een extravagante aankoop mee.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.