Máxima

Máxima

Het fascinerende verhaal van koningin Máxima, van haar leven in Argentinië en New York tot haar leven in de schijnwerpers als toekomstige van kroonprins Willem-Alexander en als koningin van Nederland.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

Máxima en Willem-Alexander ontmoeten elkaar voor het eerst op een feest van gezamenlijke vrienden tijdens de Feria de Abril in Sevilla. De vonk slaat over en een romance bloeit op. Wanneer Willem-Alexander haar meeneemt naar Den Haag om voor het eerst zijn ouders te ontmoeten, doet Máxima haar uiterste best om een goede indruk te maken.

Aflevering 2

Wanneer de pers lucht krijgt van de nieuwe liefde van de kroonprins, wordt Máxima in New York voortdurend achtervolgd door paparazzi. De situatie escaleert wanneer de media de link leggen tussen Máxima's vader, Jorge Zorreguieta, en het moorddadige Videla-regime dat tijdens Máxima's jeugd aan de macht was in Argentinië.

Aflevering 3

Máxima verhuist naar Brussel om onder begeleiding van Thomas Wagenaar aan haar integratie te beginnen. Door zijn drukke agenda kan Willem-Alexander haar niet vaak opzoeken. Máxima voelt zich eenzaam en mist haar familie en vrienden, terwijl ze worstelt met haar loyaliteit aan haar vader en de kritische vragen van de pers.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.