Hallo K3

Hallo K3

De drie meiden van K3 gaan samen in een appartement wonen. Met vallen en opstaan proberen ze hun gewone leven te combineren met dat van een superster.

Afleveringen

6 afleveringen

Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar twee slaapkamers, voor drie K3tjes?!? Josje leert de knappe bovenbuur kennen, zo'n superhunk! Maar wanneer Karen en Kristel denken diezelfde buurman te ontmoeten snappen ze helemaal niet waarom Josje zo verliefd is op Marcel.
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de 2 K's haar te dom vinden om ook mee te doen, gewoon omdat ze nooit de krant leest!? Karen slaat een wel heel bijzondere quizpartner aan de haak en ze besluit om haar kansen een beetje in de hand te werken.
Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen. Kristel krijgt van Rosie een visje cadeau en ze plant een eetfestijn met de meisjes en Bas. Ze weet echter nog niet dat de visjes die Marcel vangt de lelijkste zijn die je ooit gezien hebt.
Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze een toastje maakt dat verbrandt naar het gelaat van Elvis, denkt Karen dat ze het relikwie voor veel geld kan verkopen. Josje oefent voor haar examen EHBO en wil niet dat iemand weet dat ze weer niet geslaagd is. Marcel praat bij Karen en Kristel echter bijna zijn mond voorbij en bedenkt een wel heel erg domme smoes.
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuiskomt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen. Kristel helpt Josje met het in elkaar timmeren van een zelfbouwpakket kastje. Maar blijkbaar is dat knutselwerk, zonder handleiding, toch moeilijker dan gedacht.
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen absoluut niet geslaagd. Josje krijgt van haar tante intussen een oude buffetpiano, en het K'tje ziet het groots. Ze is vastbesloten haar eigen K3-nummers te componeren.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.