Help, mijn man is een klusser

Help, mijn man is een klusser

John Williams en zijn klusteam helpen partners van doe-het-zelvers die ooit vol goede moed aan een verbouwing begonnen, maar die door omstandigheden maar niet af geraakt.

Afleveringen

5 afleveringen

Aflevering 3

Harm belooft Nadija al drie jaar om de aanbouw af te maken, maar er gebeurt niets meer in huis. Harm vindt dat Nadija zich aanstelt en Nadija voelt zich niet gewaardeerd. Dochter Helena vreest het ergste; ze wil alles op alles zetten om het huwelijk van haar ouders te redden.

Aflevering 4

Miranda en Alwin hebben twee kinderen. De jongste heeft ernstige gezondheidsproblemen. Toch leeft het gezin in afschuwelijke omstandigheden. Miranda omschrijft haar huis als een grot. Ze heeft haar handen vol aan haar zieke kind en vraagt John om hulp.

Aflevering 5

Jacqueline en Willem wonen samen met hun drie puberzonen al vijf jaar in een schuur. Hun zonen slapen al die tijd met elkaar op een kamer en hebben nul privacy. Als Jacqueline naar buiten kijkt, ziet ze een prachtig huis staan. Maar het moment waarop ze dat gaan betrekken, lijkt nog erg ver weg.

Aflevering 6

Femke heeft John ingeschakeld voor hulp, maar haar man is erachter gekomen en stelt Femke voor de keuze: de aanmelding intrekken of haar koffers pakken. Femke is er zo klaar mee dat ze besluit om toch door te gaan. Wanneer haar man thuiskomt, komt het tot een hevige confrontatie.

Aflevering 7

De vorige woonark van Laura en Oscar brandde vier jaar geleden af. Sindsdien loopt Laura door weer en wind naar buiten om in een koude blokhut te douchen. Ze heeft haar leven in Zeeland achtergelaten om te kamperen bij Oscar.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.