Police Interceptors

Police Interceptors

Van snelheidsduivels tot spookrijders en dronken bestuurders... wie zich niet aan de verkeersregels houdt, mag zich verwachten aan een interventie van de Britse verkeerspolitie.

10 afleveringen

Jo Lund en Mike Wroe sporen een Volkswagen Golf op die gebruikt werd bij een inbraak. Ze vinden hem bij een tankstation. De bestuurder doet een wanhopige poging om te ontsnappen.
De agenten zitten een verdachte van een inbraak achterna. Tijdens de achtervolging ramt Andy Howarth de vluchtauto, waarna de daders het op een lopen zetten. Steve Oliver houdt een dronken bestuurder tegen. Nieuwe rekruut Dan Ledgeway krijgt af te rekenen met een bestuurder die weigert om een ademtest af te leggen.
Chris Spencer en zijn team achtervolgen een Golf GTI die aan drie keer de toegestane snelheid door de stad rijdt. De roekeloze bestuurder maakt al gauw een rampzalige fout. De agenten rukken ook uit voor een mogelijke schietpartij.
Chris 'Spenner' Spencer en Chris Kilroy zitten middenin een gevaarlijke achtervolging van een Audi A6, die niet alleen te hard rijdt, maar ook over het voetpad scheert. De achtervolging kent een explosief einde.
Agenten Bob Hoyle en Bo Bo Wright zitten een gammel wit busje achterna dat door de steegjes scheurt. In een doodlopende straat besluiten de inzittenden hun vlucht te voet verder te zetten.
Een witte Astra weigert te stoppen, waarna er een gevaarlijke nachtelijke achtervolging doorheen Halifax losbarst. Sophie Hawkswell spot een dronken koppel. Stef Lajszczuk achtervolgt een gestolen wagen.
Steve Oliver reageert op een oproep over een inbraak die nog gaande is en achtervolgt een verdachte door de achtertuinen. Agenten doorzoeken een woonwijk, op zoek naar twee verdachten van een schietpartij.
Steve Oliver achtervolgt een gestolen wagen. De verdachte zet het op een lopen. Kan de helikopter hem lokaliseren? Claire Gray en Tom Phillips krijgen af te rekenen met een agressieve dronken man, die niet begrijpt wat hij fout heeft gedaan.
Dan Robson en Tom Powell achtervolgen een gestolen Nissan Qashqai. Nadat ze op twee onschuldige automobilisten gebotst zijn, vluchten de vier verdachten elk een kant op. Een gewapende man heeft zichzelf opgesloten in zijn huis en weigert naar buiten te komen.
Carl 'Charlie' Farley en Wayne Hutchison achtervolgen een Astra aan hoge snelheid. Bij enkele wegwerkzaamheden gaat het mis. De agenten gaan op zoek naar een zeventienjarige verdachte van een zware overval.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.