Police Interceptors

Police Interceptors

Van snelheidsduivels tot spookrijders en dronken bestuurders... wie zich niet aan de verkeersregels houdt, mag zich verwachten aan een interventie van de Britse verkeerspolitie.

17 afleveringen

Aflevering 1

Tom spot een vermoedelijke drugsdeal in een stilstaande auto. Wayne verliest zijn geduld met een bestuurder die beweert dat hij om twee uur 's nachts een auto aan het verkopen is. En Nick en Bobo zorgen ervoor dat een amokmaker twaalf weken cel krijgt.

Aflevering 2

Op de M62 helpt Adie Fickling een Mercedes klem te rijden die gestolen werd in Cambridgeshire. In het centrum van Leeds maken Tom en Wayne jacht op gemaskerde motorrijders die in de vroege uurtjes chaos veroorzaken.

Aflevering 3

De agenten zijn op zoek naar een verdacht voertuig. Wanneer de bestuurder het op een lopen zet, moet Stef tonen wat hij waard is. In het voertuig doen ze een schokkende vondst: een jachtmes en een in prikkeldraad gewikkelde honkbalknuppel.

Aflevering 4

De twee Chrissen moeten hard op de gaspedaal drukken wanneer een sportwagen hen probeert af te schudden. Het Proactive Intercept-team rijdt een verdachte Audi klem. De bestuurder zet het echter op een lopen.

Aflevering 5

De Tactical Support Group valt rond zonsopgang een magazijn binnen om een man op te pakken van wie vermoed wordt dat hij banden heeft met de georganiseerde misdaad. Andy en Phil zijn sprakeloos wanneer een dronken bestuurder vlak voor hun neus van de weg raakt.

Aflevering 6

Steven King en het team dat zich bezighoudt met steekpartijen houden twee jongens aan die in het verleden al vaker messen in hun bezit hadden. Wat later houden ze een mogelijke drugsdealer aan, in wiens auto ze cannabiskoekjes en -brownies aantreffen.

Aflevering 7

Agenten Jim en Dan reageren op een oproep over een overval in een buurtsupermarkt. Ondertussen maakt Katie jacht op twee winkeldieven die een enorme hoeveelheid chocolade hebben gestolen. Phil betrapt een bromfietser op heterdaad op het gebruik van zijn gsm.

Aflevering 8

De agenten zijn enkele carjackers op het spoor. Ze proberen de gestolen wagen tot stilstand te brengen nabij een verkeerslicht, maar de passagier vlucht te voet weg en ook de chauffeur weet te ontkomen. Daarnaast bieden de agenten ondersteuning aan hun collega's uit Derbyshire om een vermoedelijke dief aan te houden.
Drie inbrekers die zich voordeden als pakjesbezorgers hebben een oudere vrouw vastgebonden en bedreigd met een mes. Hondengeleider Jen Ellse is als een van de eersten ter plaatse.
In Nottingham houdt het team een auto tegen waarvan vermoed wordt dat die gelinkt is aan het drugsmilieu. Phil en Clarkey sluiten een dronken chauffeur op die een hele fles whisky achter de kiezen had toen hij alsnog besloot om achter het stuur te kruipen.
Katie Eustace achtervolgt enkele criminelen die levensgevaarlijke toeren uithalen om de politie van zich af te schudden. Helen en Dave zetten een jongeman aan de kant nadat hij hen langs de verkeerde kant probeerde in te halen.
Een man, die geen onbekende blijkt te zijn bij de politie, probeert hen op gevaarlijke wijze van zich af te schudden met zijn huurwagen. In Mansfield houdt Jim een jonge bestuurder tegen die net iets te diep in het glas heeft gekeken.
Jen Ellse en haar hond Quantum worden opgeroepen om enkele voorvluchtigen op te sporen. Quantum wijst de agenten al gauw in de juiste richting. Ken Tinley spot een jongeman die zich lijkt te verschuilen. Katie demonstreert haar rijkunsten wanneer het team een vermoedelijk dronken bestuurder aan de kant probeert te zetten.
Wanneer de bestuurder van een Seat Leon FR weigert te stoppen, zet Katie Eustace de achtervolging in. Phil Broughon pakt een man op die, ondanks eerdere veroordelingen, dronken achter het stuur blijft kruipen.
James 'Lenny' Bennett en Lewis Marshall achtervolgen een voertuig met valse nummerplaten. In Nottingham valt de politie 's ochtends vroeg binnen bij enkele drugsdealende broers.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.