Help, mijn man is een klusser

Help, mijn man is een klusser

John Williams en zijn klusteam helpen partners van doe-het-zelvers die ooit vol goede moed aan een verbouwing begonnen, maar die door omstandigheden maar niet af geraakt.

Afleveringen

7 afleveringen

1. Zandvoort

John en de klussers zijn in Zandvoort, waar Ludy en Jeroen al twee jaar in een bouwval wonen. De kinderen hebben geen eigen kamer en het hele gezin leeft uit koffers. Volgens Ludy heeft Jeroen last van klusfaalangst waardoor hij bijna niet klust. Ze hoopt dat John Jeroen kan verlossen van zijn klusblokkade.

2. Kedichem

John en het klusteam zijn in Kedichem in de provincie Utrecht. Chamilla en Juan kochten er twee jaar geleden hun droomhuis; een voormalige boerderij waar heel veel aan verbouwd moest worden. In het begin kregen ze hulp van vrienden, maar de klus is veel te groot. Inmiddels is het huis een bouwval. Niets is af, er is schimmel, het is er koud, en Chamilla en Juan slapen in de woonkamer.

3. Ermelo

John en de klussers zijn in Ermelo. Job en Myrthe wonen er in een huis dat letterlijk voor de helft af is. Myrthe wil graag aan de toekomst beginnen en een gezin starten, maar dat kan niet zolang de bovenverdieping niet af is. Job vindt het wel prima zo en lijkt geen haast te hebben. De buren zijn de situatie inmiddels ook beu en willen dat het jonge stel doorwerkt.

4. Maasdam

John en de klussers zijn in het Zuid-Hollandse Maasdam. Fede en Dennis kochten er vijf jaar geleden het ouderlijke huis van Fede. Dennis verbouwde de woonkamer en de slaapkamer van hun dochter en daarna had hij er genoeg van. Daardoor heeft hun zoon geen eigen kamer en slaapt hij nog steeds bij zijn ouders in bed. Fede is ten einde raad.

5. Posterholt

John en het klusteam zijn in Noord-Limburg, in het dorpje Posterholt. Jacqueline en Robbert kochten er twee jaar geleden een klushuis en stripten de volledige bovenverdieping. Maar dan kregen ze te maken met een groot lek en moesten ze het dak vervangen. Daarna was het geld op en viel het klussen stil.

6. Heinenoord

John en het klusteam zijn in het Zuid-Hollandse Heinenoord, waar Anneke en Ruud in 2007 een klushuis kochten. Omdat Ruud een paar jaar later getroffen werd door meerdere herseninfarcten, klust hij niet of nauwelijks meer en is het huis een puinhoop geworden. Anneke hoopt dat John en de klussers Ruud zo ver krijgen om weer te gaan klussen.

7. Heerlen

John en het klusteam zijn in het Limburgse Heerlen. Lia en Jos hebben elkaar acht jaar geleden leren kennen en sindsdien zit Lia in de ellende. Jos is een echte klusser en doet alles zelf in huis. Hij maakt alleen helaas niets af. En daardoor is het huis veranderd in een bouwput. Lia slaapt al een jaar op de bank.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.