Het Conclaaf

Het Conclaaf

In Het Conclaaf komen zeven politieke kopstukken samen om te debatteren en een weekend lang samen onder hetzelfde dak te verblijven. Tijdens gezamenlijke en individuele gesprekken geven ze de kiezer een inkijk in hun overtuiging en agenda.

Afleveringen

4 afleveringen

Op zondag negen juni trekt het hele land naar de stembus voor de federale en Europese verkiezingen. In de aanloop daarnaartoe doen de zeven grootste partijen er alles aan om de kiezer van hun - vaak sterk uiteenlopende - standpunten te overtuigen. Eric Goens brengt Bart De Wever, Alexander De Croo, Petra De Sutter, Sammy Mahdi, Tom Van Grieken, Raoul Hedebouw en Conner Rousseau een weekend lang samen in 'Het Conclaaf'.
Zeven politieke kopstukken - Bart De Wever, Alexander De Croo, Petra De Sutter, Sammy Mahdi, Tom Van Grieken, Raoul Hedebouw en Conner Rousseau - komen samen in een kasteel om te debatteren in aanloop naar de aanstaande verkiezingen op 9 juni. Ze zitten voor het eerst samen rond de tafel in een debat over het huidige imago van de politiek.
Zeven politieke kopstukken komen samen in een kasteel in de Ardennen om te debatteren in aanloop naar de verkiezingen. Bart De Wever, Alexander De Croo, Petra De Sutter, Sammy Mahdi, Tom Van Grieken, Raoul Hedebouw en Conner Rousseau zitten rond de tafel over diverse thema's, waaronder woke en migratie.
Zeven politieke kopstukken komen samen in een kasteel in de Ardennen om te debatteren in aanloop naar de verkiezingen. Bart De Wever, Tom Ongena, Petra De Sutter, Sammy Mahdi, Tom Van Grieken, Raoul Hedebouw en Conner Rousseau zitten rond de tafel over onder meer de partijprogramma's en de begroting.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.