Het Eiland

Het Eiland

Legendarische en hilarische VRT-reeks van eigen bodem. De werknemers van Cynalco Medics proberen met elkaar op te schieten en te overleven terwijl de werkuren langzaam maar zeker wegtikken.

Afleveringen

7 afleveringen

Guido Pallemans, Michel Drets en Frankie Loosveld werken alle drie aan hetzelfde bureau-eiland op de dienst administratie van Cynalco Medics, een bedrijf dat gespecialiseerd is in medische apparatuur.
Guido Pallemans is nu diensthoofd van de sectie import/export van de Cynlaco-administratie en dat valt hem zwaar. Er komt teveel op hem af en hij slaagt er maar niet snelle en juiste beslissingen te nemen.

3. Geel!

Guido Pallemans krijgt vandaag zijn bedrijfswagen, met GPS. Michel Drets heeft een nieuw systeem ontwikkeld om Guido te helpen bij het handhaven van de orde op de dienst. Alain Vandam wordt geinterviewd voor het Cynalco-magazine.
Dre Vandam, de vader van Alain, maakt op de dienst kennis met de collegas van zijn zoon. Hij maakt van de gelegenheid handig gebruik om Guido een industriele zonnewering aan te smeren.

5. Lente

De eerste lentedag is op het eiland een dag vol van traditie en symboliek. Alain is hiervan niet op de hoogte en kan de aanhoudende pesterijen van Frankie niet langer aan. Het komt tot een uitbarsting.
Meneer Hasselbanks, de grote baas van Cynalco, bezoekt het bedrijf. Guido Pallemans wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit terwijl Lydia Protut een workshop over groepsdynamiek organiseerde voor zijn dienst. Alain heeft liefdesverdriet.
Diensthoofd Guido Pallemans snakt naar een rustige dag. Maar Frankie Loosveld heeft een plan uitgewerkt om op een speelse manier de productiviteit te verhogen. En Linda zou graag haar kunstwerk op de dienst tentoonstellen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.