Het Geslacht De Pauw

Het Geslacht De Pauw

In deze fictiereeks werpen we een blik op het privé- en gezinsleven van televisiegezicht Bart De Pauw. De situaties waarin de familie De Pauw belandt, worden steeds waanzinniger en ongeloofwaardiger.

Afleveringen

10 afleveringen

Er worden nieuwe afspraken gemaakt. Bart wil een positiever imago neerzetten van hem en zijn familie in de nieuwe woning in een nieuw dorp. Maaike gaat kennismaken met de kleine zelfstandigen en wordt uitgenodigd op de Sint Hubertusfeesten.
Bart ondergaat een gedaanteverwisseling, bij een nieuw imago hoort immers een nieuwe look. Tine is veranderd van werk. Ze werkt nu in een bioscoop en kan het goed vinden met haar collega Maarten.
Bart heeft besloten meer aan sport te doen. Hij laat zich begeleiden door een personal trainer. Benny vindt troost en begrip in een zelfhulpgroep. Tine volgt zwangerschapsoefeningen. Iedereen zet zich in voor de eerste 'Bart De Pauw-fandag'...
De familie De Pauw zet zich in voor het Goede Doel: Bart denkt aan de bejaarden, Benny en Maaike organiseren een zwembroekenspecial. Maarten helpt Tine bij het zoeken naar een geschikt verjaardagscadeau voor Tom.
Maaike, Bart, Benny en oma zijn op skiverlof in Tirol. Het wordt een werkvakantie want Bart heeft een idee voor een nieuw tv-programma. Filip Peeters, Hanne Troonbeeckx en Marc Reynebeau zijn de gasten van dienst.
Er wordt een grote reportage gemaakt van de familie De Pauw door een van Vlaanderens meest toonaangevende magazines. Tine krijgt slecht nieuws, haar vader is overleden. Naast het verdriet is er een zware erfenis en zijn laatste wil.
Sinds vaststaat dat Bart er een zoon bij heeft, verblijft Damien om de veertien dagen een weekend bij de familie De Pauw. Maaike organiseert een klassenreünie ten huize van 'Het Geslacht'.
Tine is blij dat ze terug in in de cinema aan de slag kan. Bart is erg actief. Hij brengt een boek uit en tracht zijn tv-toekomst te verzekeren door zijn werkgever te overtuigen van een derde reeks van 'Het geslacht De Pauw'.
De familie De Pauw doet mee aan een aflevering van One Fine Day, een programma met verborgen camera dat gepresenteerd wordt door Sergio.a
Tine, de vrouw van Tom De Pauw, staat op het punt te bevallen. Er wordt ook teruggeblikt op de mooiste momenten van het voorbije seizoen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.