House M.D.

House M.D.

Hugh Laurie schittert als de briljante maar verbitterde en mensenschuwe dr. Gregory House, die zijn team telkens weer tot het uiterste drijft door hen tegen elkaar uit te spelen.

Afleveringen

5 afleveringen

1. Acceptance

Een gevangene die in afwachting is van de doodstraf, kampt met mysterieuze symptomen. House wil hem graag onderzoeken, tot ergernis van Cuddy en Foreman. Zij steken liever tijd en geld in de behandeling van een jonge kankerpatiënt. Ondertussen moet House zien om te gaan met het feit dat Stacy nu dichtbij hem werkt.

2. Autopsy

De negenjarig Andie met terminale kanker heeft last van hallucinaties. House vermoedt dat er meer aan de hand is en gaat op onderzoek uit.

3. Humpty Dumpty

De klusjesman van Cuddy valt van het dak. Zijn hand wordt paars en het lijkt erop dat deze aan het ontbinden is. House en Cuddy moeten snel actie ondernemen om de man te redden.

4. TB or Not TB

Sebastian Charles staat aan het hoofd van een humanitaire organisatie die strijdt tegen de verspreiding van tuberculose in Afrika. Tijdens een vurig pleidooi om extra fondsen te bekomen van een Amerikaanse medicijnenfabrikant, verliest hij het bewustzijn.

5. Daddy's Boy

Een jongen die net is afgestudeerd aan een prestigieuze universiteit, begint plotseling te schokken tijdens een feest. De jongen en zijn ouders blijken niet eerlijk tegen elkaar te zijn. Ondertussen kampt House zelf ook met familieproblemen: zijn ouders komen op bezoek en daar probeert House onderuit te komen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.