House M.D.

House M.D.

Hugh Laurie als de briljante, maar verbitterde en mensenschuwe dr. Gregory House, die zijn team telkens weer tot het uiterste drijft door hen tegen elkaar uit te spelen.

Afleveringen

5 afleveringen

15. Half-Wit

House behandelt de 35-jarige Patrick Obyedkov, een muzikaal genie. Tijdens zijn laatste pianoconcert verstijfden zijn vingers. Scans brengen interne bloedingen aan het licht en doen vermoeden dat de rechterhelft van Patricks hersenen aan het afsterven is.

16. Top Secret

House onderzoekt een 34-jarige oorlogsveteraan die beweert dat hij het Golfoorlogsyndroom heeft. Hoewel House weinig geloof hecht aan zijn verhaal, is hij bijzonder geïnteresseerd in de zaak.

17. Fetal Position

Rockfotografe Emma Sloan is vijf maanden zwanger wanneer ze een beroerte krijgt. Vlak nadat ze in het ziekenhuis wordt opgenomen, ontdekt House dat haar nieren niet naar behoren functioneren. Uit een scan blijkt dat er iets mis is met haar baby. Maar om precies te achterhalen wat er aan de hand is, stelt House voor om de foetus volledig te verdoven, zodat er een MRI-scan kan genomen worden.

18. Airborne

Terwijl House en Cuddy een medische conferentie in Singapore bijwonen, neemt Wilson tijdelijk de taken van zijn collega over. Hij onderzoekt een 58-jarige vrouw die met stuiptrekkingen wordt opgenomen.

19. Act Your Age

Dokter House onderzoekt de zesjarige Lucy, die met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis wordt opgenomen. House en zijn collega's staan verstomd wanneer ze ontdekken dat het meisje een hartaandoening heeft die nagenoeg uitsluitend bij bejaarden voorkomt. De symptomen van de ziekte worden al snel gevolgd door nog meer ouderdomsverschijnselen, zoals slecht zicht en reuma.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.