House of Kardashian

House of Kardashian

Geen enkele andere familie definieert onze tijd of verdeelt de meningen van het publiek zoals de Kardashians. Deze reeks concentreert zich op drie leden van de Kardashian-Jenner-dynastie: Kris, Kim en Kylie.

Afleveringen

3 afleveringen

In het San Diego van de jaren 60 droomt Kris Houghton ervan om een goede echtgenoot te vinden. Ze trouwt uiteindelijk met Robert Kardashian en samen krijgen ze vier kinderen: Kourtney, Kim, Khloé en Rob. Wanneer hun huwelijk op de klippen loopt, besluit ze hoger te mikken.
In 2006 lekt er een sekstape van Kim Kardashian en zanger Ray J uit en die zorgt voor heel wat media-aandacht. Een half jaar later wordt de eerste aflevering van de realityreeks 'Keeping Up with the Kardashians' uitgezonden en raakt de naam van de familie wereldwijd bekend.
Kylie Jenner wordt een Gen Z-icoon en zorgt er zo voor dat de familie in de spotlights blijft, maar de druk op de Kardashian-dynastie neemt toe om zich verantwoordelijker te gaan opstellen ten aanzien van maatschappelijke problemen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.