Huis Gesmaakt

Huis Gesmaakt

Elke week opent Bart Appeltans een mysterieuze voordeur. Achter elke deur schuilt het intieme domein van een bekende Vlaming. Met enkel het interieur als zijn gids, moet Bart de grote vraag beantwoorden; wie woont hier? Durf jij mee binnen te stappen?

Afleveringen

6 afleveringen

Bart betreedt een prachtig gerenoveerde hoeve en voelt meteen: hier woont een TV-legende! Maar wie? Tussen kunstwerken, ezels en verborgen kelders gaat Bart op zoek naar het gezicht achter deze unieke mix. Kun jij het raadsel oplossen? Mis het niet!
Bart staat voor een rijwoning die "vakantie" schreeuwt! Hij waant zich aan de Belgische kust, maar woont hier echt iemand van het zeetje? En nog belangrijker; wie?
Diep in het bos stapt Bart een afgelegen huisje binnen. Klinkt als de openingsscène van een horrorfilm, toch? Loopt hij verloren of kan hij toch de goede richting vinden? Geen bloed, maar wel een mysterie... Wie is de bewoner van dit verborgen toevluchtsoord?
Bart stapt een woning binnen waar de sterrenstatus voelbaar is! Ibiza vibes voeren hem mee naar zwoele zomernachten. Maar de kelder? Die transporteert Bart naar de grandeur van luxehotels uit vervlogen tijden. Welke ster schuilt hier achter de gordijnen? Mis het niet!
Bart betreedt een stedelijke herenwoning uit de jaren '70 met een verborgen geluidsstudio! Maar wacht, de hints en tips klinken onherkenbaar... Kent hij deze melody maker wel?
Bart belandt bij een halfopen bebouwing die pure vrouwelijkheid uitstraalt! Hij gaat op safari-avontuur, maar kan hij de Barbie lovin' persoonlijkheid achter deze façade ontmaskeren?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.