Tiny House Battle

Tiny House Battle

Hobbyklussers gaan de uitdaging aan om in amper negen dagen tijd een instapklaar tiny house te ontwerpen en te bouwen naar de smaak van een koper. Wie denkt er ruim en weet elke vierkante meter maximaal te benutten?

Afleveringen

6 afleveringen

Nora maakt kennis met Hanne en Sam uit Antwerpen. Zij willen back to basics gaan en dromen ervan om in de natuur te wonen. Maar hoewel ze klein willen wonen, is hun wensenlijst dat allesbehalve. De bouwteams, team Joeri uit Kortrijk en team Filip uit Schoten, twijfelen dan ook of alles wel in een tiny house zal passen.
Welk team bouwt de beste mini-woning voor kopers en lovebirds Pepijn en Justine uit Gent? Team blauw bestaat deze week uit loodgieter Arno met zijn verloofde en interieurarchitecte Elien, broer Lars en vriend Ulrik (Aarschot). Zij nemen het op tegen team oranje met tweelingbroers Andro en Romano en hun twee beste maten Omar en Gorik (Menen).
Twee teams krijgen negen dagen de tijd om een instapklaar tiny house te ontwerpen en te bouwen naar de smaak van een koper.
Deze week draait alles rond de grote droom van koper Jonah. Jonah kampt met autisme en woont voorlopig nog in het huis van zijn ouders. Hij zou graag in een tiny house gaan wonen in de tuin van zijn zus. Als grote verzamelaar en fan van 'Lord Of The Rings' heeft hij een heel speciaal verzoek voor de bouwteams: hij wil een hobbithuis.
De twee teams bouwen deze week een nieuwe thuis voor Ingrid en haar twee tienerdochters. Na een moeilijke periode wil Ingrid een frisse start maken in een eigen, tiny house. De dochters van Ingrid hebben nog een speciaal, extra verzoek voor de bouwteams. 'We krijgen binnenkort een slang als huisdier en die moet ook een plek krijgen in ons tiny house', klinkt het.
Twee nieuwe teams krijgen negen dagen de tijd om een instapklaar tiny house te ontwerpen en te bouwen naar de smaak van een koper. Vandaag zijn dat Greet en Efraim.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.