Ik Ga Viraal

Ik Ga Viraal

4 getalenteerde persoonlijkheden die dromen van tienduizenden volgers krijgen de kans om online door te breken als content creator. Deze ruwe diamanten worden bijgestaan door een managementteam en de crème de la crème binnen de wereld van social media.

Afleveringen

4 afleveringen

22 ruwe diamanten doen auditie voor de jury van socialmedia-experten. Wie zal het team van coaches kunnen overtuigen om toe te treden tot de selecte club van 4 die het sociale experiment zullen aangaan?
Het sociale experiment gaat officieel van start. De camera's zullen de komende 6 maanden de 4 geselecteerde talenten volgen die de wereld willen veroveren met hun content. Bakster Lorentia, YouTuber Joran, rapper John-Pieter en eco warior Eveline gaan de uitdaging aan.
De 4 talenten worden door de coaches uitgedaagd om out of the box te denken en hun creativiteit de vrije loop te laten. Het dagelijkse posten, de zoektocht naar een bepaalde niche en het leren begrijpen van hun volgers zorgt voor druk op de schouders van de talenten.
Eveline voelt zich niet lekker in haar vel. Ze staat voor een rigoureuze beslissing met zware gevolgen. Joran gaat een samenwerking aan, John Pieter heeft moeite om een pad te kiezen en Lorentia boekt succes.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.