Incognito

Incognito

Undercoveragent Felix moet infiltreren in het leven van een doodnormale vrouw om te ontdekken of zij eigenlijk een gevaarlijke topcrimineel is. Gaandeweg blijkt dat hij niet gedreven wordt door rechtvaardigheid, maar door wraak vanwege een trauma uit het verleden. Levens komen op het spel te staan.

Afleveringen

6 afleveringen

Undercoveragent Felix moet infiltreren in het leven van een doodnormale vrouw. Er bestaan vermoedens dat zij eigenlijk een topcrimineel is, die bezig is met wapensmokkel.

Aflevering 2

Felix weet Lize zover te krijgen dat ze hem als klant accepteert. Samantha is op zoek naar iemand die kan helpen met het transport, dus Felix doet zich voor als importeur van medische apparatuur uit Mexico.

Aflevering 3

Felix doet alsof het niet goed gaat met zijn bedrijf en hij personeel te kort komt, in de hoop dat Liza hapt. Ze vraagt of Felix met haar een transport binnen wil laten komen.

Aflevering 4

Nu Lize Felix een aanbod heeft gedaan om een transport binnen te smokkelen, weet hij zeker dat deze vrouw Samantha is. Terwijl de DSO geen idee heeft van Felix' ware beweegredenen, gaat hij naar Lizes appartement om haar te vermoorden. Eenmaal daar blijkt alles anders te zitten dan hij dacht.

Aflevering 5

Felix doet tegenover de DSO alsof hij bezig is met de wapenlevering, maar eigenlijk is hij bezig met zoeken naar Riebeck. Samen met Samantha maakt hij een desastreuze fout.

Aflevering 6

Eenmaal in hechtenis proberen Felix en Samantha om de situatie weer in hun voordeel te draaien. Ze bedenken een plan om wraak te kunnen nemen op Riebeck en sluiten een deal met de politie.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.