Inside the World's Greatest Hotels

Inside the World's Greatest Hotels

Britse documentairereeks waarin de meest iconische en verrassende hotels ter wereld worden verkend

Afleveringen

6 afleveringen

Een blik op de dagelijkse werking in Caesars Palace, het luxehotel en casino langs de Las Vegas Boulevard. Kijk mee hoe het personeel de 4.000 kamers van het hotel dagelijks op orde houdt en hoe meer dan 3.000 gasten van eten worden voorzien.
Een blik op de dagelijkse werking van Raffles Hotel in Singapore. Van royalty tot rocksterren, en van politici tot dichters, iedereen is hier welkom.
Een blik op de dagelijkse werking van The Balmoral Hotel, het gotische luxehotel in het Schotse Edinburgh. Alle 187 kamers zijn hier een ideale mix van luxe en comfort.
Een blik op de dagelijkse werking van het Beverly Hills Hotel, het historisch luxehotel aan de Sunset Boulevard in Beverly Hills. Hier ontvangt de rode loper tal van Hollywoodsterren voor een nacht vol 'glitter en glamour'.
Een blik op de dagelijkse werking van The Dorchester, een van de duurste hotels ter wereld, gelegen aan Park Lane in Londen. Hier logeerden door de jaren heen tal van royalty's, rocksterren en politici.
Een blik op de dagelijkse werking van The Ritz, het prestigieuze luxehotel aan de Piccadilly in het centrum van Londen, hét symbool van high society en luxe.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.