Keeping Up Appearances

Keeping Up Appearances

Ondanks haar bescheiden afkomst doet Hyacinth Bucket zich krampachtig voor als chique dame uit de upper class, tot grote hilariteit van haar simpele familieleden en tot grote gêne van haar man Richard.

Afleveringen

5 afleveringen

Hyacinth heeft plannen voor een outdoor-indoor luxe barbecue, een onduidelijke omschrijving voor een hoogst ambitieus en ingewikkeld gastronomisch evenement. Van essentieel belang daarbij is dat ze erin slaagt een 'plaatselijke beroemdheid' te strikken.

4. The Commodore

Hyacinth staat erop een speciale gast van de dameslunchclub, een gepensioneerde admiraal, af te halen aan het station.
Tot Richards ontzetting wil Hyacinth opnieuw op zoek gaan naar een bescheiden weekendoptrekje op het platteland. Omdat Richard door Hyacinth met Daddy is opgezadeld, zal Elisabeth haar begeleiden op immobiliënjacht.
Hyacinth en Richard brengen de eerste dag door in hun nieuwe weekendverblijf. Het adres mag dan al een zekere grandeur suggereren, de accommodatie is veeleer aan de povere kant. Hyacinth nodigt Elisabeth en Emmet uit voor een "theeparty op het platteland".

7. Let There Be Light

Hyacinth heeft Richard als vrijwilliger aangeduid om de verlichting van de parochiezaal te herstellen. Zijzelf zal ondertussen meehelpen bij de organisatie van een rommelmarkt in dezelfde zaal.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.